9. Balıkesir Tarım Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

9. Balıkesir Tarım Fuarı Açıldı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde 9. Tarım Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

22.02.2018 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde 9. Tarım Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Fuarın organizatörü Fevzi Atasagun, açılış konuşmasında, bu yıl 500 firmanın stant açtığını belirterek, 28 Şubat'a kadar sürecek fuarı 200 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini kaydetti.

Fuarın her geçen yıl daha çok ilgi gördüğünü ifade eden Atasagun, "İlk olarak 35 firma ile gerçekleştirmiştik fuarı. Gelinen noktada şu an 500 firma yer kiraladı. Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve makine, teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır." dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçedeki fuar alanının, bu tür organizasyonlar için çok müsait olduğunu belirterek, "Böyle büyük bir organizasyonu 6 yıldır Kepsut Belediyesi ve Atlas Fuarcılık ile el ele gerçekleştiriyoruz. Fuarımızı her yıl büyüterek bugünlere getirdik" diye konuştu.

Daha sonra Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu birer teşekkür konuşması yaptı.

Fuarın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, ardından stantları gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 9. Balıkesir Tarım Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement