9. Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali - Son Dakika
Spor

9. Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali

Adana'da, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivaline, sporcular ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

28.10.2018 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivaline, sporcular ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Merkez Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkisinde organize edilen festivalin ikinci gününde, yaklaşık 300 sporcu Çukurova semalarında görsel şölen sundu.

Festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan bazıları da sporcularla birlikte Rüzgarlı Tepe'den atlayış yaptı.

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Başkanı Güner Akkaya, yaptığı açıklamada, güzel bir festivali tamamladıklarını söyledi.

Festivalin başarılı geçtiğini ifade eden Akkaya, "Organizasyonumuz iki günün sonunda 2 binin üzerinde uçuşla son buldu. Herhangi bir kazamız yok çok şükür. Problemsiz bir şekilde festivali kapattık." dedi.

Akkaya, bir sonraki festival için çalışmalara başladıklarını vurgulayarak, "Hedefimizi her yıl yükseltiyoruz. Festivalimizin 10. yılı çok ama çok görkemli olacak. 10. yılda serbest paraşütçülerin ağırlıklı olduğu, bütün motorlu hava taşıtlarının hakim olduğu bir gökyüzünde Adanalılara unutulmaz bir görsel şölen hazırlamaya şimdiden başladık." ifadelerini kullandı.

Akkaya, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kayalıklara düşerek hayatını kaybeden yamaç paraşütü pilotu Bekir Baştuğ'u kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Erasmus değişim programıyla Çukurova Üniversitesi'nde eğitim gören Romanyalı Mona Dragan da festivali çok beğendiğini, birbirinden güzel uçuşlara tanıklık ettiklerini söyledi.

9. Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 9. Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement