9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak - Son Dakika
Güncel

9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak

Gaziantep'te 9 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen firari zanlı, aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım." diyerek tehdit etti.

05.02.2016 13:45  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te önceki gece 4, sabah saatlerinde ise 5 kişi olmak üzere 9 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen firari zanlının aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit etmesi üzerine tüm aile fertleri polis tarafından koruma altına alındı.

ÖNCE 4 KİŞİYİ SONRA DA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Dün gece saatlerinde Düztepe Mahallesi'nde boşanmak isteyen karısının evini basarak 4 kişiyi öldüren ve sabah saatlerinde ise Sam Mahallesi'nde aynı aileden 5 kişinin silahla öldürülmüş halde bulunması ile ilgili aranan Yusuf T.'nin, amcası Mustafa T.'yi ailesiyle birlikte öldürdükten sonra diğer aile fertlerini arayıp, "Hepinizin kökünü kazıyacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Yusuf T.'nin babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü.

HABERİ ALDI İSTANBUL'DAN GELİP ÖLDÜRDÜ

Katil zanlısı Yusuf T.'nin İstanbul'da yaşadığı ve garsonluk yaptığı, boşanmak isteyen eşinin, amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi üzerine İstanbul'dan gelerek cinayetleri işlediği iddia edildi. Katil zanlısı Yusuf T. halen firarda olup, güvenlik güçleri tarafından her yerde aranırken, 5 kişilik ailenin cenazeleri ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

POLİS AİLEYİ KORUMA ALTINA ALDI

Öte yandan, gece saatlerinde katliamın yaşandığı Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak'ta ise olayın ardından sessizlik hakim oldu. Polis ekipleri tehdit telefonu üzerine yeni cinayetlerin işlenmemesi için tehdit altında olan tüm aileyi güvenli bölgelere taşıdığı belirtildi. Gaziantep Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri bekleyen diğer yakınları da polis otolarına bindirilerek, güvenli bölgeye taşındı.

NELER YAŞANMIŞTI

Gaziantep'te dün gece yarısı resmen bir facia yaşandı. Yusuf T., boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba T.'nin kaldığı 39 yaşındaki teyzesi Şenel Çakmak'ın evini bastı. Yanındaki tüfeği ateşleyen Yusuf T., eşi Tuba, teyzesi Şenel Çakmak ile evde bulunan 16 yaşındaki Ahmet Çakmak ve 23 yaşındaki Duran Taş'ı öldürdü, isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi de yaraladı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Yusuf T.'nin boşanmak isteyen eşi Tuba T. ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde soyadları T. olan 5 kişi daha öldürüldü.

9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 9 Kişinin Katil Zanlısından Şok Telefon: Oluk Oluk Kan Akacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Adanali: Helal olsun kardesime 15 32 Yanıtla
  • konyalı: helal olsun 14 18 Yanıtla
  • sacit: Kocanizi akrabası ile aldatmayin dinden cikarmayin bak sonuç ne oldu akıllı durun 28 2 Yanıtla
  • karbüratör: bu ülkedeki erkeklerde özelliklede anadoluda yaşayan erkeklerde namus, önemini hala koruyor.. bunun için her türlü batılı faaliyet yapıldı ama olmadı.. kadınlara sözüm edebinizle boşanın ..erkeğin namusu olduğunuzu unutmayın.. bu ülkenin gerçeği bu .. ya koyun gibi erkek bulup güdün yada edepli olun yada evlenmeyin.. 24 3 Yanıtla
  • deniz: halkını koruyamayan bu ülkeye yazıklar olsun milletin vekilleri kendilerini çok cüzel koruyor ama bakalım burası yalan dünya gerçek dünyada sizleri kim koruyacak milletin canı rabbime emanet 18 6 Yanıtla
  • zeynep: Amca ogluna kaçmış kadin iyi yapmış adam hakli delirmis 12 10 Yanıtla
  • Hasan: Adamin fotosunu verinde gorenler ihbar etsin haberi vermek aklina geliyorda bu gelmiyor 20 0 Yanıtla
  • gümmm: yürürlükteki tüm yasalar iptal edilip,derhal seriat uygulansin,,yeter artik bu milletin cektikleri yahu. 12 8 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AZİZ NESİN BU MİLLETİN YÜZDE KIRKI APTAL VE AHMAK DEMİŞTİ 100 KİŞİDE 65 KİŞİ BAŞKANLIK SİSTEMİNE SICAK BAKTIĞI İÇİN DEMEK OLUYOR Kİ BU MİLLETİN YÜZDE 65 LİK BİR GURUBU AHMAK BU DA DEMEK OLUYOR Kİ AZİZ NESİN YÜZDE 40 DİYEREK İSKONTO YAPMIŞ İNSAFLI RAKAM VERMİŞ BU GÜN YAŞAMIŞ OLSAYDI MİLLETİN 100 DE 90 LIK GURUBUNA AHMAK DEMEK ZORUNDA KALIRDI NE YAZIK Kİ... 8 11 Yanıtla zeynep: Ne alaka şimdi namus davasi bu 6 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.


Advertisement