9 YAŞINDAKİ ZEYNEP KUMBARASINDAKİ PARALARI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI - Son Dakika
Güncel

9 YAŞINDAKİ ZEYNEP KUMBARASINDAKİ PARALARI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

KAHRAMANMARAŞ'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından yurt genelinde yardım seferberliği başlatıldı.

09.02.2023 16:32  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından yurt genelinde yardım seferberliği başlatıldı. Bitlis'te de deprem bölgesine kimi kuru gıda, kimi kişisel hijyen kimi de kışlık kıyafet yollarken, 9 yaşındaki Zeynep Zişan Uludağ da, kumbarasında biriktirdiği harçlığını depremzedelere yardım için belediyenin kurduğu yardım merkezine getirdi.

Kumbarayı Zeynep'ten teslim alan Bitlis Belediye Başkanı Nasrullah Tanğlay, 'Zeynep Zişan Uludağ Kendi kumbarasını depremzedelere yardım gönderdiğimiz alana getirdi. Biz de onun kumbarasını depremzedelere yardım olarak ileteceğiz. Küçüğüyle, büyüğüyle yedisinden yetmişine, böyle bir milletiz. Bugün böyle bir günde üşenmemiş bu havanın soğukluğunda, yerde 4 metre kar varken, üşenmeden çıkıp bu havada buraya gelerek kumbarasını bize teslim etti. Ben hemşerilerimiz adına bu küçük yavrucağımıza gönülden teşekkür ediyorum. Sağolsun, var olsun. En kısa zamanda kumbarasını depremzedelere iletiyoruz. Kendisine bu duyarlılığı için teşekkür ediyoruz."dedi.

Zeynep Zişan Uludağ ise, televizyonda çocukların üşüdüğünü ve ağladıklarını görünce bu durumdan çok etkilenip, kumbarasında biriktirdiği tüm parasını bağışladığını söyledi. (DHA)

9 YAŞINDAKİ ZEYNEP KUMBARASINDAKİ PARALARI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 9 YAŞINDAKİ ZEYNEP KUMBARASINDAKİ PARALARI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement