90'ların Unutulmaz İsimleri Yıldızlı'larla Buluşacak - Son Dakika
Güncel

90'ların Unutulmaz İsimleri Yıldızlı'larla Buluşacak

90\'ların Unutulmaz İsimleri Yıldızlı\'larla Buluşacak

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün düzenlediği 90’lar Nostaljik Günler etkinliğinde 90’lı yıllara damga vuran yıldızlar, 2014’ün Yıldızlı'ları ile buluşuyor.

16.04.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği 90'lar Nostaljik Günler etkinliğinde 90'lı yıllara damga vuran yıldızlar, 2014'ün Yıldızlı'ları ile buluşuyor.

90'lı yıllara damga vuran ekran yıldızları Yıldız teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri ile bir araya geliyor. YTÜ İşletme Kulübü'nün düzenlediği 90'lar Nostaljik Günler, 17-18 Nisan 2014'tarihinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi'nde gerçekleşecek.

90'lara damgasını vuran Şahane Pazar programının sevilen sunucuları Süheyl- Behzat Uygur, Bizimkiler dizi oyuncuları Ali Uyandran, Ayşe Kökçü, Cihat Tamer, Umur Bugay, Zihni Göktay ve "Tek Dişi Kalmış Kahraman: Hugo"nun kahramanı Tolga Doğruer katılımcılarla buluşacak. Etkinlik, saat 12.00'da başlayacak ve saat 15.30'a kadar devam edecek.

Bugün üniversite kampüslerini dolduran gençliğin çocukken oynadığı oyunlar, dinlediği şarkılar, izlediği diziler Nostaljik Günler'de tekrar canlanacak. Ayrıca, etkinliğe özel olarak hazırlanacak çekilişler sonunda 90'lara ait sürpriz hediyeler verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 90'ların Unutulmaz İsimleri Yıldızlı'larla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement