91 yaşındaki kadın traktörle okula giderek oy kullandı - Son Dakika
Güncel

91 yaşındaki kadın traktörle okula giderek oy kullandı

91 yaşındaki kadın traktörle okula giderek oy kullandı

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde yaşayan 91 yaşındaki Fatma Altınkaya, bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle traktörle geldiği okulda oy kullandı. Altınkaya, yürümekte güçlük çektiği için komşusunun traktörünün arka kısmına yerleştirilen tahtanın üstüne oturarak oy verdi. Seçim sonrası yaptığı açıklamada, 'Her Türk vatandaşı gibi oyumu kullandım. Seçim ülkemize yurdumuza hayırlı olsun' dedi.

14.05.2023 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nu Hanönü ilçesinde yaşayan 91 yaşındaki Fatma Altınkaya, traktörle geldiği okulda Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullandı.

İlçeye bağlı Halkabük köyünde yaşayan Altınkaya, bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle bir süredir yürümekte güçlük çektiği için komşusunun traktörünün arka kısmına yerleştirilen tahtanın üstüne oturarak Halkabükü Köy Konağı'na gelerek oy verdi.

Altınkaya, oy verme işleminin ardından AA muhabirine, yürümekte zorlandığı için traktörle oy kullanmaya geldiğini belirterek, "Her Türk vatandaşı gibi oyumu kullandım. Seçim ülkemize, yurdumuza hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 91 yaşındaki kadın traktörle okula giderek oy kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement