A Milli Takım, TFF Sponsorlarıyla Yemekte Buluştu - Son Dakika
Spor

A Milli Takım, TFF Sponsorlarıyla Yemekte Buluştu

A Milli Takım, TFF Sponsorlarıyla Yemekte Buluştu

TFF Yönetim Kurulu, A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları ile Ankara JW Marriott Otel'de akşam yemeğinde bir araya geldi.

04.03.2014 23:54  Güncelleme: 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, TFF sponsorlarının temsilcileriyle Ankara JW Marriott Otel'de akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemek sonunda bir konuşma yapan TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, İsveç maçıyla birlikte A Milli Takım için yeni bir dönemin başlayacağına inandıklarını belirterek, "Federasyon olarak Türkiye'ye yeni ve güçlü bir mesajın verileceğine inanıyoruz. Kurumumuzda en eski isimlerden biri olarak, daha evvel maçtan bir gün önce böyle geniş çaplı bir katılımla yemek yediğimizi hatırlamıyorum. Bu tablo, sponsorlarımıza ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi. Bu akşam burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

A Milli Takım adına konuşan kaptan Arda Turan ise, "Büyük başarılar kazanıp, sizleri dünyanın her tarafında temsil etmek istiyoruz. Türk futboluna yapmış olduğunuz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ederiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Takım, TFF Sponsorlarıyla Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement