Deniz Baykal'dan İyi Haber! Yoğun Bakımdan Çıkacak Duruma Geldi - Son Dakika
Güncel

Deniz Baykal'dan İyi Haber! Yoğun Bakımdan Çıkacak Duruma Geldi

A.Ü Rektörü Prof. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın yoğun bakımdan çıkacak duruma geldiğini ve ailesinin isteği üzerine yurt dışında fizik tedavi uygulanmasının uygun görüldüğünü açıkladı.

24.11.2017 18:06  Güncelleme: 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 Ekim'de rahatsızlanarak komaya giren, 40 gündür yoğun bakımda tedavi gören Deniz Baykal'dan iyi haber geldi.

"YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK DURUMDA"

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, "Yoğun bakımdan çıkabilecek durumda. Yoğun bakım yapılmıyor. Biz özellikle yoğun bakım ünitesinde tutuyoruz. Enfeksiyonlara karşı korumak için yoğun bir ziyaret trafiğinin bunun tedavisini aksatacağını düşünüyoruz" dedi.

"10 GÜN İÇİNDE FİZİK TEDAVİ İÇİN YURT DIŞINA GİDECEK"

Baykal'ın tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesinde bir açıklama yapan Prof. Dr. İbiş, Baykal'a basın toplantısı yapacaklarını söylediklerini belirterek, "Hepinize selam ve sevgilerini iletti" diye konuştu. Baykal'ın yoğun bakımdan çıkabilecek durumda olduğunu söyleyen Prof. Dr. İbiş, fizik tedavi için 10 gün içinde yurt dışına gideceğini de kaydetti. Prof. Dr. İbiş, Baykal'ın konuştuğunu, yazdığını ve gündemi takip ettiğini de vurguladı.

"FİZİK TEDAVİNİN MAKSİMUM ETKİSİNİ İKİ AY İÇERİSİNDE GÖRECEĞİZ"

Bir soru üzerine Prof. Dr. İbiş, "Toplam fizik tedavi uygulaması iki ay gibi bir süreç söyleniyor. Ama bu hastadan hastaya da değişiklik gösterebiliyor. Ben Deniz beyde o sürenin çok uzamayacağını düşünüyorum. Yani fizik tedavinin maksimum etkisini iki ay içerisinde göreceğiz. Şuanda Deniz beyin sol tarafında kuvvet kaybı var. Onun dışında önemli bir nörolojik anormallik yok. Diliyoruz ki o bölgede kuvvet kaybı minimuma insin bu fizik tedaviyle beraber. Ayrıca bu 40 günlük süreç içerisinde genel kas güçsüzlüğü de söz konusu olabiliyor." diye konuştu.

Deniz Baykal\'dan İyi Haber! Yoğun Bakımdan Çıkacak Duruma Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deniz Baykal'dan İyi Haber! Yoğun Bakımdan Çıkacak Duruma Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement