A101 Honor 8x Alana, Hem Bluetooth Kulaklık Hem de 100 TL'lik Hediye Çeki - Son Dakika
Ekonomi

A101 Honor 8x Alana, Hem Bluetooth Kulaklık Hem de 100 TL'lik Hediye Çeki

A101 Honor 8x Alana, Hem Bluetooth Kulaklık Hem de 100 TL\'lik Hediye Çeki

Honor ve A101'in sunduğu fırsatlar devam ediyor Bluetooth kulaklık hediyeli Honor 8X alana A101'den 100 TL'lik hediye çeki.Sınır tanımayan Honor 8X'i, A101 online satış kanalından alanlar, Huawei AM61 kulaklık sahibi olurken, online.A101.com.

23.11.2018 03:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Honor ve A101'in sunduğu fırsatlar devam ediyor

Bluetooth kulaklık hediyeli Honor 8X alana A101'den 100 TL'lik hediye çeki.

Sınır tanımayan Honor 8X'i, A101 online satış kanalından alanlar, Huawei AM61 kulaklık sahibi olurken, online.A101.com.tr online satış mağazasında kullanmak üzere 100 TL hediye çekinin de sahibi olacak.

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor, teknoloji severlere sunduğu fırsatlara bir yenisini ekliyor. Honor 8X'ini A101 online satış kanalı online.A101.com.tr üzerinden satın alanlar Honor 8X ile beraber Huawei AM61 kulaklık hediyesine de sahip oluyor. Fırsatlar bununla da kalmıyor, online.A101.com.tr üzerinden Honor 8X satın alanlar, yine online satış kanalı üzerinden gerçekleştirilecek alışverişlerde kullanmak üzere 100 TL hediye çeki kazanacak.

Türkiye lansmanının yapıldığı 6 Kasım'da sadece 8 saat içinde 200 adet satılan Honor 8X'in büyük ilgi görmesi üzerine, 200 adetle sınırlı olan lansmana özel kulaklık hediyesi verilmesine, online kanaldaki satışlar ile devam ettirilmesine karar verildi.

Minimalist bir tasarım felsefesi ile geliştirilen yeni model Honor 8X, yüzde 91 gibi yüksek bir ekran gövde oranına sahip. Honor 8X bu tasarım anlayışı sayesinde, küçük bir gövdeye 6.5 inçlik büyük bir ekranı sığdırıyor. Telefon, A101 internet sitesi ve mağazalarında 2.299 TL'lik fiyat etiketi ile satılıyor.

A101 Honor 8X –  Muhteşem tasarım detayları

Honor 8X, şık bir tasarım, yüzde 91 ekran gövde oranı, iddialı yapay zeka desteğine sahip ön ve arka kameraları, 5.5 inçlik bir gövdeye sığdırılan 6.5 inç ekran ve ince çerçevesi ile gelişmiş bir telefon olarak mükemmel bir kullanım deneyimi sunuyor.

Arka yüzü açıya göre renk değiştiren bir tasarıma sahip olan telefon, şıklık ve performansı bir arada isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. Telefondaki AI yani yapay zeka sadece kamerada kullanılmıyor. Metro gibi telefonun çekmediği ortamlarda Honor 8X, 3 saniye içerisinde ağa bağlanma, yapay zeka desteği ile gürültü engelleme gibi özellikler de sunuyor.

Honor 8X minimalist tasarım anlayışı ile geliyor

Honor 8X, olağanüstü teknolojileri, çarpıcı minimalist tasarımı ve sofistike işçiliği ile markanın cesur tavrını ve tasarım özelliklerini ortaya koyuyor. Estetikte bilimsel bir yaklaşımı benimseyen Honor 8X, pazarda benzersiz olan işlevsellik ve güzellik arasındaki doğru bir denge kuruyor. Özellikle 15 katmandan oluşan arka yüzeyi telefonun estetik değerini artırıyor.

Honor 8X teknik özellikleri

6.5 inç 2340 x 1080 piksel

Yüzde 91 ekran/ gövde oranı

19.5: 9 ekran oranı

Kirin 710 Octa-core işlemci (4*CortexA73+4*Cortex-A534*2.2GHz+4*1.7GHz)

4 GB RAM

64 GB Depolama

microSD bellek kartı yuvası

3750mAh pil

20 MP f/1.8 + 2 MP f/2.4 ana kamera

16 MP f/2.0 ön kamera

Parmak izi sensörü

Yüz tanıma özelliği

802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth 4.2

Android 8.0 Oreo + EMUI 8.2

175 gram ağırlık

A101 Online Mağaza

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi A101 Honor 8x Alana, Hem Bluetooth Kulaklık Hem de 100 TL'lik Hediye Çeki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement