Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

"Anadolu Ajansı (AA) Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Mersin'de açıldı.

12.07.2017 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Anadolu Ajansı (AA) Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Mersin'de açıldı.

Mersin Valiliği ve Anadolu Ajansının (AA) iş birliğiyle kentteki Forum Mersin, Palm City Mersin ve Tarsu alışveriş merkezlerinde açılan "AA Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"nde AA foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilmiş fotoğraflar yer aldı.

Sergileri gezerek fotoğrafları inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, kentte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde özelikle vatandaşların yoğun olarak gezdiği değişik alışveriş merkezlerinde sergiler açtıklarını söyledi.

AA'nın çektiği çok güzel ve özel fotoğraflarla demokrasi ve milli birlik bilincini pekiştirmek, geliştirmek ve hafızalarda canlı tutmak amacıyla bu tür sergilerin çok büyük önemi olduğunu vurgulayan Su, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız geziyorlar ve çok memnunlar. Bu hafta boyunca sergimiz burada kalacak. Bu tür etkinlikler vatandaşlarımızın demokrasi konusunda, milli birlik ve beraberliğimiz konusunda hafızalarının pekişmesi bakımından çok önemli. Bu vesileyle şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Cenabı Hak milletimize bir daha böyle günler yaşatmasın."

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat da Vali Su'ya eşlik ederek sergiyi gezdi.

15 Temmuz unutulmamalı

Sergiyi gezen Murat Aktürk de fotoğrafları görünce çok duygulandığını belirtti.

Türkiye'nin üzerine oynanan oyunların unutulmaması gerektiğini ifade eden Aktürk, "Dış güçler Türkiye'yi sevmiyor. Çanakkale'yi geçemedikleri için bu oyunları yapıyorlar. Müslüman'ı Müslüman'a vurdurmaya çalışıyorlar. Bütün Müslüman kardeşlerimiz uyanık olmadı. Su uyur düşman uyumaz." dedi.

Aktürk, 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde '15 Temmuz' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement