Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

Denizli'nin Tavas ilçesinde, "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı.

14.07.2017 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Tavas ilçesinde, "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, Tavas Belediye Meydanı'nda halkın ziyaretine sunuldu.

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesinin iş birliği ile düzenlenen sergide, darbe girişimi gecesi yaşananlar ve ardından tutulan demokrasi nöbetlerinden kesitler yer alıyor.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, serginin açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı gerçekleştirilen direnişin Türk demokrasi tarihi için önemli bir gün olduğunu, bu önemli günü unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirtti.

15 Temmuz 2016'da demokrasiye sahip çıkan şehit ve gazilerle Türk milletinin o gün gösterdiği kahramanlığın anısına AA'nın objektiflerinden hazırlanan fotoğraf sergisini açtıklarını ifade eden Akyol, "Tavas ve Denizli olarak, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, bayrağımıza ve ezanımıza yapılan hain darbe girişiminin karşısında her zaman olduğu gibi bugün de çetin duruşumuzu yineliyoruz. Hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Cenab-ı Allah bu millete bir daha böyle kara günler yaşatmasın." dedi.

Akyol, tüm vatandaşları, 14 ve 15 Temmuz gecesi Belediye Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklere ve nöbete davet etti. Akyol ve beraberindekiler, daha sonra sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.

Serginin açılışına, Tavas Garnizon Komutanı Yüzbaşı Veysel Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Keser, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde '15 Temmuz' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement