Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu ziyaret etti.

02.01.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu ziyaret etti.

Baştimar, ziyarette yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansı'nın yeni yapılanma çalışmaları kapsamında yeni bölge müdürlüklerinin oluşturulduğunu, bunlardan birisinin de Kastamonu olduğunu söyledi.

Kastamonu'nun önemli bir yerleşim yeri olduğunu ve bölge müdürlüğünün burada kurularak çevresindeki 4 ilinde buraya bağlandığını anlatan Baştimar, şöyle dedi:

"AA'nın yeni yapılanması kapsamında Genel Müdürümüz Kemal Öktürk'ün de talimatları ile Kastamonu Bölge Müdürlüğümüz kuruldu. Müdürlüğümüze Zonguldak, Karabük, Bartın ve Çankırı illeri bağlandı. Kastamonu'da başarılı arkadaşlarımızdan oluşan bir ekip oluşturduk. Yaptığımız özel haberlerle Kastamonu ve buraya bağlı illerde kalkınmaya ve tanıtımına katkı sağlayacağız. Bütün kamu ve özel kuruşlarla sıkı diyalog içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Uslu'da AA'nın köklü bir kuruluş olduğunu kendi içinde oluşturduğu disiplin ve doğru habercilikle de kamuoyunda güvenilirlik kazandığını, bölge müdürlüğünün burada kurulmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Ziyarette, AA Kastamonu İl Müdürü İzzet Sarı, Karabük İl Müdürü Ahmet Özler, Zonguldak İl Müdürü Erdinç Aksoy ve Bartın İl Müdürü Selim Bostancı da bulundu.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement