Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, İl Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, İl Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu ziyaret etti.

02.01.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu ziyaret etti.

Baştimar, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın yeni yapılanma çalışmaları kapsamında çeşitli bölge müdürlüklerinin oluşturulduğunu ve bunlardan birisininde Kastamonu olduğunu söyledi.

Kastamonu'nun önemli bir yerleşim yeri olduğunu ve bölge müdürlüğünün burada kurularak çevresindeki 4 ilinde bölgeye bağlandığını anlatan Baştimar, şöyle konuştu:

"AA'nın yeni yapılanması kapsamında Genel Müdürümüz Kemal Öktürk'ün de talimatlarıyla Kastamonu Bölge Müdürlüğümüz kuruldu. Müdürlüğümüze Zonguldak, Karabük, Bartın ve Çankırı illeri bağlandı. Kastamonu'da başarılı arkadaşlarımızdan oluşan bir ekip oluşturduk. Yaptığımız özel haberlerle Kastamonu ve müdürlüğümüze bağlı illerin kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlayacağız. Bütün kamu ve özel kuruşlarla sıkı diyalog içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Uslu'da, AA'nın köklü bir kuruluş olduğunu kurumun kendi içerisinde oluşturduğu disiplin ve doğru habercilikle de kamuoyunda güvenilirlik kazandığını, bölge müdürlüğünün burada kurulmasından dolayı da mutlu olduklarını kaydetti.

Ziyarette, AA'nın Kastamonu yurt muhabiri İzzet Sarı, Karabük muhabiri Ahmet Özler, Zonguldak muhabiri Erdinç Aksoy ve Bartın yurt muhabiri Selim Bostancı da hazır bulundu.

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, İl Emniyet Müdürü Uslu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement