Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, Vali Erdoğan Bektaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, Vali Erdoğan Bektaş'ı Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

02.01.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

Baştimar, ziyarette yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürlüğünün ilin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Anadolu Ajansı'nın yeni yapılanma çalışmaları kapsamında yeni bölge müdürlükleri oluşturulduğunu anlatan Baştimar, şöyle konuştu:

"Yeni yapılanma kapsamında oluşturulan bölge müdürlüklerinden birisi de Kastamonu'dadır. Genel Müdürümüz Kemal Öztürk'ün de talimatlarıyla Kastamonu Bölge Müdürlüğümüz kuruldu. Zonguldak, Karabük, Bartın ve Çankırı illeri müdürlüğümüze bağlandı. Özel haberlerle Kastamonu'nun tanıtımına katkı sağlayacağız. Bütün kamu ve özel kuruşlarla diyalog kurarak başarılı çalışmaları hayata geçireceğimize inanıyoruz."

Vali Bektaş da AA'nın Türkiye'nin en saygın basın kuruluşları arasında yer aldığını, bölge müdürlüğünün Kastamonu'da kurulmasından da mutluluk duyduğunu kaydetti.

Baştimar, Vali Bektaş'a Anadolu Ajansı'nın 90. kuruluş yıl dönümü anısına bastırılan "Türkiye'nin 90. yılı" adlı kitabı hediye etti.

Ziyarette, AA Kastamonu büro Müdürü İzzet Sarı, Karabük büro Müdürü Ahmet Özler, Zonguldak büro Müdürü Erdinç Aksoy ve Bartın büro Müdürü Selim Bostancı da hazır bulundu.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Kastamonu Bölge Müdürü Baştimar, Vali Erdoğan Bektaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement