Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Anadolu Ajansının (AA) hazırladığı "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabıyla ilgili, "Bu kitap, milletin bir beladan, kendi iradesiyle nasıl kurtulduğunu gelecek nesillere gösterme olanağı sağlayacaktır.

06.08.2016 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Anadolu Ajansının (AA) hazırladığı "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabıyla ilgili, "Bu kitap, milletin bir beladan, kendi iradesiyle nasıl kurtulduğunu gelecek nesillere gösterme olanağı sağlayacaktır." dedi.

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını AA muhabiri Kaymakam Karabulut'a makamında verdi.

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin tarihe büyük bir ihanet olarak yazıldığını belirten Karabulut, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla meydanlara çıkan halkımız büyük bir cesaret örneği göstererek bu darbe girişimine kalkışan FETÖ mensuplarına büyük bir ders vermiştir. Bu kitap, milletin bir beladan, kendi iradesiyle nasıl kurtulduğunu gelecek nesillere gösterme olanağı sağlayacaktır. Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "AA'yı tebrik ediyorum, ilk dakikadan itibaren güzel haberlerle olay akışını verdi. Sağlam haber kaynağı olarak, halk doğru haberle yönlendirildi." diye konuştu.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da AA'nın hazırladığı kitabın ilerisi için çok önemli bir referans olacağını söyledi.

Kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Silpagar, şöyle konuştu:

"Bu kitapta alçakça alçaktan uçan ve bu milletin en önemli kurumlarına bu milletin uçaklarıyla, helikopterlerle, tanklarla saldıran Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine 'dur' diyen, liderinin çağrısıyla meydanlara koşup tankların namlusuna karşı göğsünü siper eden Türk milletinin yiğit evlatları var. Tarihimizde dönüm noktası olan bu darbe teşebbüsünün bütün boyut ve ayrıntılarını kamuoyuna duyurulması, olanların belge niteliğinde sıcağı sıcağına hafızaya dönüşmesi noktasında AA çok güzel bir çalışma hazırlamıştır. Bu çalışma Türk milletinin hafızalarında bugün ve ileride darbeyi analiz ederek referans olacaktır. AA'yı tebrik ediyorum."

Tarihi belgelerin çok önemli olduğunu ifade eden Çiftlikköy Emniyet Müdürü Cem Bozdağ, AA tarafından oluşturulan bu eserle gençlerin 15 Temmuz darbe girişimini daha iyi okuyabileceğini dile getirdi.

Çiftlikköy Jandarma Komutanı Erkan Sağındık ise kitabı bir süre inceledikten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bir sayfanın tarihe kayıt düşme açısından önemli olduğunu söyledi.

Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir de Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin yaşadığı darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren halkın doğru haber almasını sağladığını anımsatarak, "Biz milli Eğitim Müdürlüğü olarak bize emanet edilen çocuklarımıza bugünü çok iyi anlatmalıyız. Bu olayı çok diri ve canlı tutmamız lazım. Bugünü unutmamak için eğitim camiası olarak yapılması gerekenlerin bilincindeyiz. Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çok değerli, gelecekte çok önemli belge niteliğinde sayılabilecek bir kitap yayınlamışsınız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kitabı inceleyen Çiftlikköy Tarım Müdürü Şefik Arıca ise her bir sayfanın tarihe kayıt düşme açısından önemli bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Çiftlikköy Müftüsü Muhammet Kara, ise ilk dakikadan itibaren güzel haberlerle olay akışını verdiği için Anadolu Ajansını kutladıklarını belirterek, "Sağlam haber kaynağı olarak halk doğru haberle yönlendirildi. Doğru haber kaynakları olmasa manipülasyonlar olacak. Tarihe not düşen bu kitabı hazırlayanlara teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement