Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Tarihe not düşülmüş, güzel hazırlanmış bir eser AA'ya teşekkür ediyoruz.

09.08.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Tarihe not düşülmüş, güzel hazırlanmış bir eser AA'ya teşekkür ediyoruz." dedi.

Kitabı inceleyen Kaymakam Çiçek, yaptığı açıklamada, AA'nın darbe girişimi hakkında kısa sürede tüm gelişmeleri kitaplaştırıp, tarihe not düşmesinin takdir edici bir durum olduğunu söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ülkeye hain ve şiddet dolu son hamle yaptığını ifade eden Çiçek, "Milletimizde nasıl bir Fatih'in torunu olduğunu tankların önüne yatarak, bomba atan uçakların altına koşarak, helikopterden atılan mermilere göğsünü siper ederek göstermiştir. AA inşallah bir daha böyle ikinci bir kitap basmak zorunda kalmaz. Tarihe not düşülmüş, güzel hazırlanmış bir eser AA'ya teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de darbe girişiminin vatana ve millete çok büyük bir ihanet olduğunu kaydetti.

FETÖ'yü lanetleyen Köken, "Darbeyi başından sonuna kare kare, an ve an tankları, darbeye karışanlarla anlatmaya çalışılmış, yazılı bir metin haline getirmişler. AA'yı tebrik ediyoruz. Sağolsunlar var olsunlar. Bundan sonraki süreçte bizi dinç tutacak bir eser ortaya konmuş. Demokrasiye darbe vuracak duruşların ülkede bir daha yaşanmamasını rabbimizden niyaz ediyoruz. Birlik, beraberlik içinde ülkemizde yaşamayı arzu ediyoruz." diye konuştu.

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan da kitabın hazırlanmasında tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement