Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Karabük ve Bartın'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

10.08.2016 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Karabük ve Bartın'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta, kurum çalışanlarınca vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

AA muhabirine, "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını değerlendiren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bugünleri geleceğe taşımak için bu kitapların çok güzel olduğunu belirterek, Anadolu Ajansını tebrik etti.

Demokrasi nöbetlerinin kendilerinde alışkanlık yaptığını, her akşam geldiklerini, bu akşamdan sonra ne yapacaklarını bilemediklerini ifade eden Elmas, "İnşallah böyle günler için toplanmamız bir daha olmaz, farklı günler için bu meydanlarda toplanırız." diye konuştu.

Türkiye'de her şeyin normale dönmeye başladığını vurgulayan Elmas, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin gelecek günleri bugünlerden çok daha güzel olacak. Bu meydanlarda toplanan halkımızı gerçekten kutluyoruz. Burada halkımız büyük bir kadirşinaslık ve sahiplenme örneği gösterdi. Bu meydanlar aslında halkımızın tekrar kendini ortaya koyması, göstermesi açısından çok önemli oldu, hepsini kutluyorum. Anadolu Ajansını da hem yayınları hem de bu çalışmaları için kutluyorum."

İlahi ses sanatçısı Cemal Akçil de insanları bilgilendiren çok önemli bir çalışma olduğunu belirterek, kitabı hazırlayan Anadolu Ajansına teşekkür etti.

Vatan, millet için değerli olan şeyleri güzel kitaplarla insanlara sunmanın çok faydalı olacağını dile getiren Akçil, "Bu güzel akşamda bizde mitingde yer aldık. Buradan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak şer odaklarının şerrinden muhafaza eylesin." diye konuştu.

Vatandaşlardan Sema Coşkun da kitapta şimdiye kadar okumadıkları, bilmedikleri her şeyin var olduğunu düşündüğünü belirterek, "Çok faydalı bilgiler vardır diye düşünüyorum. İnşallah buradan öğreneceğiz." dedi.

Bolu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için Demokrasi Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara, AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı ücretsiz dağıtıldı.

AA personeli tarafından dağıtılan kitabı alan vatandaşlar, AA'nın bu çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Vatandaşlar aldıkları kitabı "demokrasi nöbeti" esnasında inceledi.

Kocaeli

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı İzmit Perşembe Pazarı Alanı'nda kurulan stantta, kurum çalışanlarınca vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

Kitabı inceleyen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AA'yı hazırladığı bu eserden dolayı tebrik etti.

15 Temmuz'da milletin iradesine sahip çıkmasıyla yok edilen hain bir çeteyi gördüklerini belirten Güzeloğlu, darbe girişiminin, Türk demokrasisi ve milletinin büyük yürüyüşünü hedef aldığını söyledi.

Güzeloğlu, milletin, iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını anlatarak, bu uğurda verilen şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

Görüş farklılığı gözetmeksizin milletin demokrasisine sahip çıkmasıyla bu girişimin bertaraf edildiğini ifade eden Güzeloğlu, bu hainliğin içinde yer alanların, hukuk önünde en ağır cezaya çarptırılacağını bildirdi.

Güzeloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan kitabı çok beğendiğini dile getirerek, "AA'nın bu yaşananların tanıklığını anlatan, unutulmaması gereken o döneme ait bu çalışmasını takdirle karşılıyorum. Hiçbir bireyin yaşanan bu karanlık anı, hazırlayıcılarını ve niyetlerini unutmaması gerekir. Biz unutmayacağız ki ileride bu tehditler karşısında hep uyanık olacağız." şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da AA'nın bu kitapla çok güzel bir hizmet ortaya koyduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyük bir felaketi yaşadığını belirten Karaosmanoğlu, hainlerin Türkiye'nin düşmanları tarafından kullanıldığını kaydetti.

Karaosmanoğlu, önemli bir tarihi olaya tanıklık ettiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bunun yazılı hale getirilmesi gerekir. Bu unutulur. Onun için AA'yı tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma oldu. Hatta bunu daha sonra da senaryo haline getirmek lazım. Bunu CD'lerini hazırlamak lazım, gençlere bunları izlettirmek lazım. Bir Ömer Halisdemir nasıl bir kahramanlık yaptı? Bunu anlatmak gerekir. Bir askerin nasıl olması gerektiğini gösterdi. AA'da bu hatıraların unutulmaması adına bunu yaptı. Türk gençliğinin her zaman bakıp, ibret alacağı bir eser oldu."

Karabük

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için Kent Meydanı ve Safranbolu ilçesindeki Misak-ı Melli Demokrasi Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara, AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı ücretsiz dağıtıldı.

Kurum personeli tarafından dağıtılan kitabı alan vatandaşlar, AA'nın bu çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Öte yandan, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, İl Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cihan Ulukaya ve AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar da AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını aldı.

Bartın

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara Bartın Valisi Nusret Dirim, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Ellerindeki Türk Bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, meydana kurulan büyük ekranda Cumhurbaşkanılığı Külliyesi'nde düzenlenen programı takip etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı
    12:49 İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havacılık fotoğrafçılığına ilgi duyanlar için Türkiye'nin ilk resmi spotter alanını 2021 yılında faaliyete geçirdi. Spotter alanı, uçak fotoğrafçılarının seyir terasında çekim yapabileceği bir noktada bulunuyor. İlgilenenler, başvurularını internet üzerinden yaparak alana giriş yapabilecekler.

  • Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    12:48 Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Selim Tüzün'ün kullandığı otomobil ile bir yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, otobüsün sürücüsü jandarma karakoluna götürüldü. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler
    12:44 Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bölge'de hayata geçirilen yeni yatırım ve projeler hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. Yapılan çalışmaların Serbest Bölge'nin cazibesini artırdığını belirten Palancıoğlu, yatırımların devam edeceğini vurguladı.


Advertisement