Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması - Son Dakika
Kültür Sanat

Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli ile Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

23.12.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli ile Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Nuh Albayrak, haber kategorisinde Özge Elif Kızıl'ın " Yunanistan'daki sığınmacılar", yaşam kategorisinde Ayhan Mehmet'in "Yunanistan'daki sığınmacıların bekleyişi", spor kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "Çadır kampta futbol" fotoğrafları için oy verdi.

AA foto muhabirlerinin sahada olma avantajlarını en iyi şekilde değerlendirdiğini vurgulayan Albayrak, "Bazen öyle bir fotoğraf koyarsınız ki yanına haber koyma gereği olmaz. Burada öyle fotoğraflar vardı. Amatörce de olsa ben de fotoğrafla uğraşıyorum. Kıskanıyorum demek istemiyorum, imrenerek izliyorum" diye konuştu.

Selçuk Tepeli ise haber kategorisinde Issam Rimawi'nin " İsrail'de gözaltıya direnen aile", yaşam kategorisinde İbrahim Yaldız'ın " Hizan'da yaşam", spor kategorisinde de Orhan Akkanat'ın " Arda Turan'ın gözyaşları" başlıklı fotoğrafını seçti.

Yılın fotoğrafı yarışmasında yer alan fotoğrafların pek çoğunu gazetesinde de kullandığını aktaran Tepeli, "Çok iyi fotoğraflar gördüm. Bir profesyonel olarak Anadolu Ajansı'nın fotoğrafını kullanıyorum. Burada görmediğim fotoğraflar var ve onlar da yılın fotoğrafı olmaya aday fotoğraflardı" ifadesini kullandı.

Güneş Gazetesi Spor Müdürü Orhan Balal da spor kategorisinde "Arda Turan'ın gözyaşları" fotoğrafına oy verdi.

AA'nın fotoğraflarını beğendiğini dile getiren Balal, "Bazen haberin kendisi fotoğraftır. Bu kare de öyle bir kareydi" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Aa'nın 'Yılın Fotoğrafı' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement