Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Anadolu Ajansı'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

28.12.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Anadolu Ajansı'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Katırcıoğlu, oylama kapsamında, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Radiye Sezer Katırcıoğlu, tercihini "haber" kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın " Somali'de hasta çocuklar" ve Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", "yaşam" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Parçalı ay tutulması", "spor" kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye sevinci", Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi", İsa Terli'nin "Minik Beşiktaşlı", Mario Strmotic'in "Bünyamin Sezer" ve Güven Yılmaz'ın "Hafız Zeynep boks şampiyonu olmak istiyor" başlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Katırcıoğlu, her bir fotoğrafın ayrı güzel olduğunu belirterek, fotoğrafların işledikleri temalar ve teknik olarak önemine değindi.

Çalışma alanı ve hassasiyetlerinden dolayı kendisine göre seçimlerde bulunduğunu ifade eden Katırcıoğlu, "Önemli bir uygulama, dünyada yaşanan insanlıkla ilgili dramlarda özellikle farkındalık uyandırmak ve bilinç oluşturmak adına güzel bir çalışma olmuş. Aynı zamanda sanatla uzun yıllar ilgilenmiş bir kişi olarak beni de siyasi alandan biraz daha farklı bir alana götürdü. O gözle de bakıp inceleme fırsatı buldum. Tebrik ediyorum AA'yı, günümüzün teknolojisini bu anlamda toplumsal meselelere uyarlayarak, başka bir bakış açısıyla ele aldığı için. Bunun daha da yaygınlaştırılarak devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement