Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

29.12.2017 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

"Yılın Fotoğrafları" oylaması için AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde çektiği fotoğrafları inceleyen Ayık, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oy kullandı.

Ayık, "haber" kategorisinde Alaa Mohammad'ın, Suriye'de Esed rejiminin başkent Şam'da "çatışmasızlık bölgeleri" içerisinde yer alan Doğu Guta bölgesine saldırısı sırasında, çocuklarını bölgeden uzaklaştırmaya çalışanları fotoğrafladığı "Suriye'de çatışmasızlık bölgelerine saldırılar" başlıklı eserine oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde, Ali İhsan Öztürk'ün Muş'un köylerinde yaşayanların yaylalarda doğum yapan koyunlarının kuzularını kucaklarında taşımasını anlatan "Koyunların yolculuğu" başlıklı fotoğrafına oy veren Ayık, "spor" kategorisinde de Mustafa Çiftçi'nin Antalya'da yapılan yarışlarda çektiği "Ironman yarışları" başlıklı fotoğrafı için oy kullandı.

Ayık, fotoğrafların hepsinin çok ilgi çekici olduğunu ve seçim yapmakta zorlandığını belirterek "Gerçekten hepsi çok anlamlı. İçerik olarak da verilmek istenen mesaj olarak da hepsi çok değerli. Aralarında tercih yapmak zor. Ben tercih yaparken daha çok insana dokunan, yaşam arzusunun, başarma hırsının olduğu fotoğrafları seçmeye çalıştım." dedi.

Antalya'nın Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir turistik tesiste yılbaşı öncesinde Noel baba kostümüyle görev yapan tekne kaptanı Mustafa Sever de işine bir süre ara vererek "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement