Aa'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Anadolu Ajansının (AA) Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

07.12.2018 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Anadolu Ajansının (AA) Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

Yurdagül, makamında AA Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik'i kabulünde, AA'nın oylamaya sunduğu Yılın Fotoğrafları hakkında bilgi aldı.

AA foto muhabirlerince çekilen kareleri tek tek inceleyen Yurdagül, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki birer fotoğrafa oy verdi.

Yurdagül, "haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın çektiği Gazze'nin Şucaiye Mahallesi'nin doğusunda, İsrail sınırında toplanan Filistinlilerin "Hazırlık ve Uyarı Cuması" adı altında gösteri düzenlediği, Filistinli engellilerin de gösteriye katıldığını anlatan "Direnişe 'engel' yok" başlıklı fotoğrafa oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde ise oyunu Burak Milli'nin, yerli milli insansız hava aracını Suriye'nin Afrin bölgesinde uçarken dolunayla fotoğrafladığı "Dolunay ve yerli İHA" başlıklı kareden yana kullanan Yurdagül, "spor" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün objektifine yansıyan Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikleri aktaran "Malazgirt Zaferi'nin 947'nci Yıl Dönümü" adlı fotoğrafa oy verdi.

Yurdagül, AA foto muhabirlerini tebrik ederek, "Fotoğrafların hepsi birbirinden anlamlı ve güzel. Yıl boyunca önemli çalışmalara imza atan foto muhabirlerinin, emeklerinin bu şekilde oylamaya sunulması da ayrıca önemli ve anlamlı. Fotoğraflarda bir emek ve kalite var. Anadolu Ajansına bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement