AB Bilgi Merkezi'nden, 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AB Bilgi Merkezi'nden, 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Toplantısı

AB Bilgi Merkezi\'nden, \'İş Sağlığı ve Güvenliği\' Toplantısı

Edirne Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ’28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ dolayısıyla Edirne’de toplantı düzenledi.

28.04.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi '28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü' dolayısıyla Edirne'de toplantı düzenledi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)'nda düzenlenen iş sağlığı ve iş güvenliği konulu toplantıya Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, Edirne'ye bağlı ilçelerin kaymakamları, STK temsilcileri ile işveren ve işçiler katıldı. Açılışta konuşma yapan Vali Yardımcısı Bakır, Türkiye'nin ölümlü iş kazaları sıralamasında Avrupa'da birinci, dünyada ise üçüncü sırada olduğunu kaydederek, iş kazalarının oluşmasını önleyecek güvenlik önlemlerinin alınmasına her zaman önem verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

AB Türkiye Delegasyonu Sosyal Politika ve İstihdam Sektör Yöneticisi Zeynep Aydemir ise, 'Avrupa Birliği'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Politikaları' konulu sunum yaptı. Toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Tuğçe Tavşantepe de 'İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Türkiye'deki Uygulamalar' hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantının sonunda davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri, aralarında Edirne'nin de olduğu Türkiye genelinde düzenlenen 20 etkinlik ile iş sağlığı ve güvenliği alanında hem Türkiye'deki duruma hem de bu konudaki AB perspektifine ve değerlerine dikkat çekiyor. Bu çerçevede Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Marmara Üniversitesi, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van'da konferans ve münazara gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AB Bilgi Merkezi'nden, 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement