AB'nin Türkiye'ye Yansımaları Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

AB'nin Türkiye'ye Yansımaları Fotoğraf Sergisi

AB\'nin Türkiye\'ye Yansımaları Fotoğraf Sergisi

Van Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen “AB’nin Türkiye’ye Yansımaları fotoğraf Sergisi” sanatseverlerin katılımı ile gerçekleşti.

17.11.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen "AB'nin Türkiye'ye Yansımaları fotoğraf Sergisi" sanatseverlerin katılımı ile gerçekleşti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Beyaz, TÜMSİAD Van Başkanı Süleyman Güler, Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer ve Van Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü temsilcisinin hazır bulunduğu açılışta, konuklar fotoğraflara ilgi gösterdi. Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin otuzuncu kez düzenlediği yılın basın fotoğrafları yarışmasında bu yıl açılan " Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye Yansımaları" başlıklı özel kategorisinde ödül alan ve seçilen toplam 25 eserden oluşan sergide konuklara fotoğraflarla ilgili ayrıntılı bilgi verildi.

Van AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Kerem Oruç, tarafından katılımcılara fotoğraf sergisi ve amacı hakkında açıklama yaptı. VANTSO AB Bilgi Merkezi olarak bu yıl çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Oruç, "Öğrencilere, çiftçilere, KOBİ'lere, gençlere ve toplumun tüm kesimlerine yönelik etkinlikler yapmaktayız. Bugün de çok güzel ve anlamlı bir fotoğraf sergimiz var. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Van AB Bilgi Merkezi olarak 2005 yılından beri kamuoyunda AB konusunda farkındalık oluşturmak üzere farklı etkinliklerle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. AB'nin Türkiye'ye Yansımaları Fotoğraf Sergisi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye'de Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı'nın desteklenmesi projesi kapsamında gerçekleştiriliyor. Sergi, tüm vatandaşlarımızın katılımına açık olacak ve 22 Kasım 2015 günü saat 17.00'a kadar gezilebilecek" dedi.

Serginin açılışının ardından kokteyl düzenlendi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AB'nin Türkiye'ye Yansımaları Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement