AB ve Türkiye Bağlantılı ABD Şirketlerine Odaklanmak - Son Dakika
Güncel

AB ve Türkiye Bağlantılı ABD Şirketlerine Odaklanmak

Gelişmekte olan ekonomilerin yanında DS-Concept Factoring GmbH şirketinin bir diğer odağı ABD piyasasında yatmaktadır.

30.04.2012 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa Birliği'nde iştirakleri bulunan türk şirketlerinin finansman konularında büyük sorunlar yaşadıkları bilinmektedir. DS-Concept Factoring GmbH şirketi  (http://www.ds-concept.net/)  müşterilerine özel ve ihtiyaçlarına uygun esnek ticaret finansman çözümleri sağlamak konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur.  AB ve Türk sermayeli şirketlere böylece en iyi şekilde ithalat ve ihracat finansmanı konularında hizmet verebilmektedir.

DS-Concept Factoring GmbH şirketi finansman hizmetlerini çeşitli sektörlerde faaliyette bulunan firmalara sunmaktadır. AB ve Türk kökenli bir çok ABD şirketleri satışlarına finansman desteği ararken isteksiz bankalarla karşı karşıya kalmaktadır. Bu durum hem ABD müşterilerine yapılan satışlarda hemde ithalat işlemlerinde gözlenmektedir. DS-Concept Factoring GmbH şirketi bireysel ticaret finansman çözümleriyle bu sorunları en kısa sürede ortadan kaldırmaktadır.

DS-Concept Factoring GmbH şirketi uluslararası bir finans kuruluşu olup merkez ofisi Almanya'dadır ve Alman Finans Hizmetleri Denetleme ve Denetim Kurulu'nun (Bafin) ve Alman Merkez Bankası'nın (Bundesbank) denetimi altında işlerini yürütmektedir. Dört kıtada dokuz ofisi bulunan DS-Concept Factoring GmbH şirketi (http://www.ds-concept.net/) dünya çapında işleyen ağı sayesinde müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AB ve Türkiye Bağlantılı ABD Şirketlerine Odaklanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement