Abant'ta Şambrelle Kayarak Eğlendiler - Son Dakika
Güncel

Abant'ta Şambrelle Kayarak Eğlendiler

Abant\'ta Şambrelle Kayarak Eğlendiler

Bolu'da, hafta boyunca etkili olan kar yağışı sonucu beyazlara bürünen Abant'a akın eden tatilciler karla kaplı tepelerden kayarak eğlendi.

11.01.2015 15:22  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Abant Tabiat Parkı'nda buz tutan göl ile karla kaplı ormanların bütünleşmesi muhteşem bir güzelliği ortaya çıkarırken, tatilciler karla kaplı tepelerden kayarak eğlendi.

Abant'ta hafta boyunca etkili olan kar yağışı sonucu kar kalınlığı iki metreye ulaştı. Hafta sonu tatili için Abant'a akın eden tatilciler, doğanın ve eğlenmenin tadını çıkardılar.

Buz tutan göl ile çam ormanlarının üzerine kaplayan karların oluşturduğu bembeyaz görüntü Abant'a muhteşem bir güzellik katarken, tatilciler göl etrafında yürüyüp, faytonla gezerek doğanın keyfini çıkardı.

Tatilciler, köylüler tarafından oluşturulan kayak pistlerinde kayarak eğlenmenin de tadını çıkardılar. Şambrellerle tepelerden hızla aşağıya doğru kayan tatilciler, tekrar tekrar tepelere çıkarak aşağı doğru kayarak eğlendi.

Abant'ın muhteşem bir yer olduğunu söyleyen tatilciler, "Abant manzarasıyla büyüleyen bir yer. Sık sık gelmeye çalışıyoruz ve arkadaşlarımızı da görmesi için buraya getiriyoruz. Abant kar yağdıktan sonra ayrı bir güzel" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala da hafta sonu tatili için eşiyle birlikte Abant'a tatile geldi. Dün akşam saatlerinde Abant Palace Otel'e gelen Efkan Ala, öğle saatlerinde göl çevresinde yürüyüş yaptı. Bakan Ala'nın gezisi sırasında gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abant'ta Şambrelle Kayarak Eğlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement