Abbas Yolcu - Son Dakika
Advertorial

Abbas Yolcu

Abbas Yolcu

Gideceğiniz yerde en iyi konaklama, yemek ve eğlence noktalarını bulmanın yeni yolu olan Abbas yolcu kolay kullanımı ve kaliteli hizmetiyle gezi keyfini daha da arttırıyor. Ücretsiz ve hızlı üyelik işleminin ardından, ekranlarınıza taşınan kocaman bir dünya içinde dilediğiniz seçimi yapmak çok kolay.

02.11.2017 18:31  Güncelleme: 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Kolay Kullanım Detaylı Bilgi

Son derece basit ve kullanışlı bir arayüze sahip olan abbasyolcu.com sitesi, gezilecek il ve ilçelerle ilgili merak edilebilecek tüm mekanları, sizin için hızla listeleyebiliyor. Yalnızca birkaç dokunuşla merak edilecek tüm bilgileri vererek, bir gezi rehberi olarak en kaliteli hizmeti sunuyor ve yolculuklarınızdaki en güvenilir desteğiniz haline geliyor.

App Store ve Google Play Market'te indirilebilen uygulaması sayesindesitesi, her an ve her yerde ulaşılabilecek en hızlı rehberlik hizmetini sağlıyor.

Konaklama, Eğlence ve Etkinlikler

Yolculuklarınızda cebinizde taşıdığınız bir yardımcı olarak Abbas yolcu size ihtiyacınız olan her bilgide çok yakın. Bölgedeki konaklama noktalarının detaylı bir listesine ulaşabileceğiniz abbasyolcu.com'da,bilgileri , pansiyonlar ve günlük kiralık evlerle ile ilgili en önemli ve güncel bilgilere hızlı ve pratik şekilde ulaşılabilir. Konaklama noktalarının olanaklarının ve ücret bilgilerinin listelendiği sayfalarda, mekanla ilgili detaylı anlatımlar ve gerçek görseller sayesinde güncel ve doğru bilgilere ulaşarak; her bütçe ve konfor beklentisine göre karar vermek mümkün.

abbasyolcu.com il ve ilçelerdeki, yemek, eğlence ve spor merkezlerinin de detaylı bir listesini sunarak, sosyal yaşamınıza da yardımcı oluyor. Mekanların kalitesi, fiyat aralıkları, yemek seçenekleri hakkında detaylı bilgilerin sunulduğu listelerde, beklentiye en uygun mekanı seçerek keyifli zaman geçirmeniz de artık çok kolay.

Şehrin sosyal olanaklarının yanında en güncel bilgilere yer veren abbasyolcu.com sitesi, tüm il ve ilçelerdeki etkinlik bilgilerini de duyurarak, gezilerinizin renkli ve eğlenceli olması için en iyi hizmeti sağlıyor. Şehrin eğlencesini ve önemli anlarını kaçırmamak için, abbasyolcu.com her zaman yanınızda.

En kaliteli ve eğlenceli mekanların sadecekullanıcıları için verdikleri sürpriz indirim fırsatlarını ve çok daha fazlasını yakalamak için, üye olmak yeterli.

Mekanınızı Tanıtmanın En Uygun Yolu

Her gün yüzlerce gezginin gezi rehberi olarak görev yapan abbasyolcu.com sitesi, gezginler kadar işletme sahipleri için de harika fırsatlar sunuyor. Mekanınızı ücretsiz olarak tanıtabileceğiniz sitede, bütçe ve konfor seçeneklerinizden, yer ve konum bildirimlerine kadar tüm sunumlarınızı yapmak mümkün. Üstelik Abbas Yolcu kullanıcıları için sağlayacağınız özel kampanyalarla, yeni müşterilerle tanışmak ve onların keyifli zaman geçirmelerine yardımcı olmak için üye olmak yeterli.

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement