Bebeklik döneminde İspanyol gribini, 102 yaşında ise iki kere yakalandığı koronayı yendi
03.12.2020 11:59
ABD'de 102 yaşındaki kadına Mart ayında korona teşhisi kondu. Tedavisinin ardından taburcu edilen kadın 3 hafta sonra tekrardan koronaya yakalandı ve bu defa da hastalığı yenmeyi başardı. Yaşlı kadının kızı, 1918 yılındaki İspanyol gribinin ortasına doğan annesinin, o dönemde de hayatta kalmayı başardığını söyledi.
Angela Friedman'a pandeminin ilk dalgasında Mart ayında Kovid-19 teşhisi kondu. Hastaneye kaldırılan 102 yaşındaki Friedman virüsü yenmesinin ardından taburcu edilerek, aradan geçen üç haftalık süre zarfında yeniden koronavirüse yakalandı.
Friedman ikinci kez koronavirüse karşı galip gelmeyi başardı.
İSPANYOL SALGININ ORTASINDA DOĞDU
ABD medyasına konuşan Friedman'ın kızı Joanne Merola, annesinin ikinci defa koronavirüs geçirdiğini ve tekrar iyileştiğini ifade etti. Merola annesinin 1918 yılında grip salgının ortasında İtalya'dan New York'a gelen bir göçmen gemisinde doğduğunu belirterek, koronavirüse yakalanan en yaşlı kişi olmadığını ama iki defa koronavirüs olup iyileşen en yaşlı kişi olabileceğini belirtti.
Son Dakika
Suriye'nin Al-Hasakah kentinde 5.2 büyüklüğünde deprem! Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Batman'da da hissedildi
İkinci el araç satışları salgınla son 5 yılın zirvesine çıktı
Son Dakika! Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a füzeli saldırı girişimi hava savunma sistemleri sayesinde engellendi
"Umarım ölene dek ülkeyi yönetir" diyen Sumudica'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Tanışmak çok istedim ama olmadı
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a transfer yasağı getirildi
Pazar esnafını ziyaret eden İmamoğlu'na vatandaştan zor soru: Korona yok mu size?
Bilim insanları uyardı: Halk sağlığı açısından evcil hayvanlar için de korona aşısı geliştirilmeli
CHP'li belediye başkanının, kardeşini 3 birimin müdürü yaptığı ortaya çıktı