ABD'de 6 yaşındaki kız çocuğu, kelepçe takılarak gözaltına alındı - Son Dakika
Dünya
BBC

ABD'de 6 yaşındaki kız çocuğu, kelepçe takılarak gözaltına alındı

ABD'de öğretmenine tekme atmakla suçlanan altı yaşındaki bir kız çocuğunun kelepçelenerek gözaltına alınması büyük tepki çekti. Olay üzerine harekete geçen yetkililer, kız çocuğunu kelepçeleyen polis memurunu görevden aldı.

26.02.2020 11:47  Güncelleme: 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Orlando kentinde öğretmenine tekme attığı belirtilen altı yaşındaki bir kız çocuğu polis tarafından elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.

Olay geçen Eylül'de meydana geldi, ancak Kaia R. adlı çocuğun ailesi, polis soruşturmasının tamamlanmasının ardından, başka bir polis memurunun üzerindeki kamerayla kaydedilen görüntüleri dün yayımladı.

POLİS MEMURU GÖREVDEN ALINDI

Gözyaşları içinde "Bana bir şans daha verin" diyen çocuğu elleri bağlı olarak polis aracına bindiren Dennis Turner adlı polis memuru görevden alındı. Görüntülerde Turner, bir öğretmenin "Ellerinin bağlanması şart mı?" sorusuna "Evet şart. 28 yıllık meslek hayatımda 6 bin kişiyi gözaltına aldım. En küçüğü yedi yaşındaydı. Rekoru bu kırdı" diye yanıt veriyor.

ABD'de 6 yaşındaki kız çocuğu, kelepçe takılarak gözaltına alındı

AMİRLERİNİN İZNİ GEREKİYOR

ABD'de polis memurları, 12 yaşındaki küçük çocukları ancak amirlerinin izniyle gözaltına alınabiliyor. Turner'ın bu kuralı ihlal ettiği için görevden alındığı açıklandı.

ABD\'de 6 yaşındaki kız çocuğu, kelepçe takılarak gözaltına alındı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya ABD'de 6 yaşındaki kız çocuğu, kelepçe takılarak gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Uyarı : Suç işleyen çocukta olsa ceza şart yoksa ilerisi daha kötü 4 4 Yanıtla beyine uyarı lazım: beyin şart . 6 yasında diyo .cocuk bu daha çocuk? 4 3 İlk sen gidersin: Aynen ilk senden başlıyalım ! 0 0
  • Ali: Elektrikli cop kullansaymis 7 0 Yanıtla
  • İsa duru: Bu nasıl Amerika bunlar sözde eşitlik sözde adelet insanlık düşmanı Amerika 4 2 Yanıtla
  • Eda: zencidir ondan onlara gücleri yetiyor 5 0 Yanıtla
  • Uğur uğurlu : Bu Amerika, sonunu hazırlıyor, o çocuk büyüyecek, ve unutmayacak bunları, hatta çocuklarina anlatacak, adaletinizi 4 0 Yanıtla Vatandaş: Bu sözler bizim ülkemiz içinde geçerlimi kardeş böyle büyüyen milyonlarca çocuk var ülkemizde 0 0
  • Zühtü: ABD ve Avrupa medeniyeti maske olarak kullanıyorlar! ve halen bunu anlamayanlar görmeyenler var! 4 0 Yanıtla
  • Anne: Galiba çocuğunuz yok .6 yaşinda daha küçücük. Nasıl korkmuştur. Allahım evlatlarımızı sen koru. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.

  • İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    12:25 İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmediği belirtildi. Deprem, İzmir genelinde hissedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, deprem sonrası yapılan saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ve ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

  • Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı
    11:59 Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı

    Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve uyku tulumu gibi acil ihtiyaç ürünlerinin yüklendiği 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaştı. Gemiden indirilecek olan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, tır ve kamyonlarla Refah Sınır Kapısı'na taşınacak ve İsrail saldırıları altındaki Gazzelilere ulaştırılacak.

  • Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi ''İran, İsrail'e gücünü gösterdi'' demekle yetindi
    11:46 Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi "İran, İsrail'e gücünü gösterdi" demekle yetindi

    İsrail'in İran'a yönelik saldırısının ardından bugün kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Reisi'nin misilleme yapılıp yapılmayacağına dair bir açıklama yapması umulurken beklenen olmadı. Cuma namazı öncesinde açıklamalarda bulunan Reisi ''İran, İsrail'e gücünü gösterdi'' demekle yetindi.

  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.

BBC

Advertisement