Abd-Arap ve Islam Ülkeleri Zirvesi - ABD Başkanı Donald Trump (6) - Son Dakika
Güncel

Abd-Arap ve Islam Ülkeleri Zirvesi - ABD Başkanı Donald Trump (6)

ABD Başkanı Donald Trump ile 50'den fazla Arap ve İslam ülkesi liderinin katıldığı "ABD- Arap ve İslam Ülkeleri Zirvesi" Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da başladı.

21.05.2017 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump ile 50'den fazla Arap ve İslam ülkesi liderinin katıldığı "ABD- Arap ve İslam Ülkeleri Zirvesi" Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da başladı. Çekilen aile fotoğrafının ardından zirve çalışmalarına geçildi. Zirvede ABD Başkanı Donald Trump konuşma yaptı.

ABD-Arap ve İslam Ülkeleri Zirvesi'nde, "Ortadoğu'da devam eden sorunlar, terörle ve aşırılık ile mücadele, İran'ın bölgede artan etkisi ve terör örgütleriyle ilişkisinin" masaya yatırılması bekleniyor.

Zirveye, ABD ve Suudi Arabistan'ın yanı sıra Türkiye, Kazakistan, Azerbaycan, Tacikistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Kuveyt, Katar, Umman, Bahreyn, Mısır, Ürdün, Fas, Cezayir, Komorlar Birliği, Tunus, Yemen, Irak, Sudan, Endonezya, Malezya, Brunei Krallığı, Bangladeş, Maldivler, Uganda, Senegal, Gine, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Nijer, Mali, Kamerun, Gabon, Nijerya, Çad, Gine-Bissau, Sierra Leone, Togo, Mozambik, Benin, Gambiya, Afganistan, Guyana, Surinam, Arnavutluk, Pakistan, Libya, Filistin, Lübnan ve Somali katılıyor.

Abd-Arap ve Islam Ülkeleri Zirvesi - ABD Başkanı Donald Trump (6)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abd-Arap ve Islam Ülkeleri Zirvesi - ABD Başkanı Donald Trump (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement