ABD Büyükelçisi'nden Kocaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

ABD Büyükelçisi'nden Kocaoğlu'na Ziyaret

ABD Büyükelçisi\'nden Kocaoğlu\'na Ziyaret

Francis J. Ricciardone ile İzmir Fahri Konsolosu Güliz Balsari, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

05.05.2011 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçisi Francis J. Ricciardone ile İzmir Fahri Konsolosu Güliz Balsari, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Kocaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden ABD Büyükelçisi Ricciardone, "Aynı zamanda Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ticari ilişkileri desteklemek için buradayız" dedi. Bir Amerikan şirketinin İzmir'de yaptığı yatırımın açılışı için kente geldiklerini kaydeden Büyükelçi Ricciardone, "Bu yatırım, hem Türkiye hem de Amerika için önemli bir gelişme. İzmir'i çok seviyor ve önemsiyoruz. Ben, gençken İzmir'e birkaç kez turist olarak gezmek amacıyla gelmiştim. Umarım tekrar gelme fırsatım olur" dedi.

Amerika Büyükelçisi'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Kentimizde gerçekleşen bu yatırımlar için hem size hem de yatırımcılara teşekkür ediyoruz. İzmir'in gelişmesine, kalkınmasına ve kentte istihdam yaratılmasına olanak sağlanmasından son derece mutluyuz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD Büyükelçisi'nden Kocaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement