ABD'de 10 yaşındaki çocuktan sosyal mesafeye karşı kucaklama perdesi - Son Dakika
Güncel

ABD'de 10 yaşındaki çocuktan sosyal mesafeye karşı kucaklama perdesi

ABD'de 10 yaşındaki çocuktan sosyal mesafeye karşı kucaklama perdesiTuba KARA, (DHA) Karantina nedeniyle tüm dünyada sosyal izolasyon uygulanıyor.

15.05.2020 17:16  Güncelleme: 05:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de 10 yaşındaki çocuktan sosyal mesafeye karşı kucaklama perdesi

Tuba KARA, (DHA) Karantina nedeniyle tüm dünyada sosyal izolasyon uygulanıyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınının merkez üssü ABD'de, 10 yaşındaki kız büyükanne ve büyükbabasına sarılabilmek için plastikten 'kucaklama perdesi' yaptı.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan hemşire Lindsay Okray'ın 10 yaşındaki kızı Paige, koronavirüs nedeniyle büyükanne ve büyükbabasını göremediği ve sarılamadığı için tutkal tabancası,duş perdesi,plastik torba ve plastik plakalar ile 'kucaklama perdesi' yaptı. Büyükannesi Carol ve büyükbabası Greg'e sarılabilmek için evlerinin ön kapısına 'kucaklama perdesi' yapan 10 yaşındaki Paige'in dokunaklı videosunu sosyal medyada paylaştı. Lindsay Okray da 'Paige, birinin ailesine sarılmak için bu tür bir battaniye yaptığını gösteren bir video gördü.Bir çerçeve oluşturdu.Büyükanne ve büyükbabasına sarılmak için tasarladı.Bu kız çok şaşırtıcı ve onlara sarılmaktan çok mutluyduk!?dedi.

ABD\'de 10 yaşındaki çocuktan sosyal mesafeye karşı kucaklama perdesi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'de 10 yaşındaki çocuktan sosyal mesafeye karşı kucaklama perdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement