ABD'de Aktris Natalie Wood'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı - Son Dakika
Magazin
BBC

ABD'de Aktris Natalie Wood'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı

Rus asıllı ABD'li film yıldızı Natalie Wood'un 36 yıllık sır ölümünde eşi şüpheli çıktı. Polis cinayeti çözmek için güzel oyuncunun eşini sorguya alacak.

02.02.2018 09:01  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus asıllı ABD'li film yıldızı Natalie Wood'un 1981'de gizemli ölümünü soruşturan Amerikan polisi, sinema oyuncusunun eşi Robert Wagner'ın artık "şüpheli kişi" konumunda olduğunu açıkladı.

TEK ŞÜPHELİ EŞİ ÇIKTI

Amerikan CBS News televizyonuna konuşan polis yetkilisi John Corina, soruşturmada son 6 yılda elde ettikleri bulguların şüphe oklarının Wagner'e yönelmesine neden olduğunu söyledi. John Corina, "Robert Wagner'in, Natalie Wood kaybolmadan önce onunla birlikte olan son kişi olduğunu biliyoruz" dedi. Corina, "Wagner, diğer tüm görgü tanıklarının söylediklerinden farklı konuşuyor" ifadelerini kullandı.

ABD'de Aktris Natalie Wood'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı

DENİZE DÜŞEREK ÖLMÜŞTÜ

Natalie Wood, 29 Kasım 1981'de henüz 43 yaşındayken eşi Robert Wagner ve ünlü aktör Christopher Walken ile birlikte çıktığı bir yat turu sırasında denize düşerek boğulmuştu. Wood'un ailesi yetkililerden, onun ölümüyle ilgili soruşturmada elde edilen bilgilerin yeniden incelenmesini istemişti.

Los Angeles Adli Tıp Kurumu, 2012'de yeni deliller ışığında Wood'un ölüm nedenini "kaza" yerine "boğulma ve belirlenemeyen diğer nedenler" olarak değiştirmişti.

ABD'de Aktris Natalie Wood'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı

87 yaşındaki Robert Wagner ise son gelişmeler ile ilgili olarak bir açıklama yapmadı. Robert Wagner anılarında ise ölümü öncesi Natalie Wood ile tartıştığını kabul etmişti. Wagner'in soruşturmanın yeniden açıldığı 2011'den bu yana dedektiflere görüş bildirmediği belirtiliyor.

ABD'de Aktris Natalie Wood'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı
ABD\'de Aktris Natalie Wood\'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı
Kaynak: BBC

Son Dakika Magazin ABD'de Aktris Natalie Wood'un 36 Yıllık Sır Ölümünden Eşi Şüpheli Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement