ABD'de Android Pie Güncellemesinden Sonra Galaxy S8 ve Note 8'lerde Lte Bağlantısı Kesildi - Son Dakika
Teknoloji

ABD'de Android Pie Güncellemesinden Sonra Galaxy S8 ve Note 8'lerde Lte Bağlantısı Kesildi

ABD\'de Android Pie Güncellemesinden Sonra Galaxy S8 ve Note 8\'lerde Lte Bağlantısı Kesildi

Sprint'in yayınladığı güncellemeden sonra sorunu yaşayan birçok kullanıcı forumlara akın etti. Konuyla ilgili konuşan şirket, sorunun araştırıldığını ve güncellemenin askıya alındığını duyurdu.

07.04.2019 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin popüler telekomünikasyon şirketi Sprint, Samsung Galaxy S8 ve Note 8'lere Android Pie güncellemesini sundu ancak bununla birlikte başka bir soruna yelken açtı.

Öncelikle Samsung Galaxy S8 ve S8+'lar için Android Pie 9.0 güncellemesini sunan Sprint, ardından Galaxy Note 8 için de aynı rutini gerçekleştirdi. Müşterileri memnun etmek isterken bambaşka bir sorunla karşı karşıya kalan Sprint, güncellemeyi alan Galaxy S8, S8+ ve Note 8'lerin LTE bağlantısında problem oluştuğunu öğrendi.

ABD'de Android Pie Güncellemesinden Sonra Galaxy S8 ve Note 8'lerde Lte Bağlantısı Kesildi

Birçok kullanıcının problemi tecrübe etmesiyle birlikte şirketin topluluk forumları doldu taştı ve Sprint bir açıklama yaparak sorunu araştırdıklarını duyurdu. Problemin araştırılma süreci boyunca mecburen Android Pie 9.0 güncellemesini askıya alan Sprint'in sorun çözüldüğünde yeni bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Sorunu yaşayan tüm kullanıcıların LTE kullanımı devre dışı kalmış durumda. Kullanıcıların internete erişim sağlamak için kullanabilecekleri yöntemler ise sadece 3G veya Wi-Fi. Sorun, şu an ülkemizdeki telefonlarda yer almıyor. Yeni gelişmeler yaşandıkça sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji ABD'de Android Pie Güncellemesinden Sonra Galaxy S8 ve Note 8'lerde Lte Bağlantısı Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement