ABD'de Belediye Başkan Adayı Türk Yapımcıya Hollywood'dan Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

ABD'de Belediye Başkan Adayı Türk Yapımcıya Hollywood'dan Büyük Destek

ABD\'de Belediye Başkan Adayı Türk Yapımcıya Hollywood\'dan Büyük Destek

Abd'nin California eyaletindeki Palm Springs kentinin belediye başkan adayı olan Türk yapımcı Erbil 'Bill' Günaştı'ya Hollywood'dan büyük destek geldi.

22.08.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abd'nin California eyaletindeki Palm Springs kentinin belediye başkan adayı olan Türk yapımcı Erbil 'Bill' Günaştı'ya Hollywood'dan büyük destek geldi.

California eyaletindeki Palm Springs'de yapılacak olan Belediye Başkanlık seçimlerine 6 hafta kala, Hollywood'un önde gelen ünlü isimleri, Türkiye doğumlu Belediye Başkan Adayı Erbil "Bill" Günaştı'ya, destek vermek için el ele verdiler. "Biz Dünyayız. Dünyanın Çocuklarıyız" adlı şarkısı ile de ta-nınan dünyaca ünlü şarkıcı Lionel Richie ve ABD'nin ünlü isimlerinden Daphne Barak yapımcı ortağı Günaştı'ya destek veren isimlerin başında yer alıyor.

Hollwyood yıldızlarını kendisini desteklediklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaştı: "Bir Türk olarak Palm Springs kentinin Belediye Baş-kan adayı olmaktan son derece mutluyum. Geçen gün adaylığım resmen açıklandı. Palm Springs kentinde 8 adaya karşı yarışacağım. İnşallah her şey iyi gider. Yalnız adaylığım açıklandığından bu yana iş ortağım Daphne Barak'ın büyük desteğinin yanı sıra, Hollwyood yıldızlarının da beni destek-lediklerini görmekten mutluluk duyuyorum. Bugünkü özel toplantımıza Ame-rika'nın dünyaca ünlü şarkıcısı ve "Biz Dünyayız. Dünyanın Çocuklarıyız" adlı şarkısı ile de tanın Lionel Richie Gunasti'de katıldı. Gördüğüm destek-ten çok memnunum" şeklinde konuştu.

"ÜNLÜLERİN KAÇAMAK YAPTIĞI ŞEHİR"

Barak'ın bu yıl Hollywood ve müzik yıldızları ve dünya liderleri ile yapmakta olduğu "İCONS" lar adlı birer saatlik 15 belgeselden birinde ünlü şarkıcı Richie'nin de yer aldığını belirten Günaştı, başkan adayı olduğu Palm Springs'in Hollywood yıldızlarının kaçamak yaptıkları gizli bir şehir olarak bilindiğini söyleyerek, bir dönem, Frank Sinatra, Bob Hope, Dean Martin, Sammy Davis Junior, Bing Crosby gibi birçok meşhurla tanınan Palm Springs'in aynı anda ABD Devlet Başkanı John F. Kennedy'nin Marilyn Monroe ile romantik bir gece geçirdiği ve Bing Crosby'nin evinin de bulunduğu şehir olduğunu belirtti.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'DE 15 YIL ÇALIŞTI

Birleşmiş Milletler Türkiye Daimi Temsilciliği New York Basın Müşavirli-ği'nde 15 yıl çalıştıktan sonra 2008 yılında işinden istifa eden Yapımcı Erbil 'Bill' Günaştı, 120 oy alarak seçime girme hakkı kazandı ve ABD'nin Cali-fornia eyaletindeki Palm Springs kentinin Belediye Başkan adayı oldu. Kendini cumhuriyetçi olarak tanımlayan Erbil 'Bill' Günaştı, Palm Springs kentinde 8 adaya karşı yarışacak.

ABD'de siyaset bilimi okuyan Erbil Günaştı, New York Üniversitesi'nden diplomasi ve uluslararası ilişkiler mastırına sahip. Amerikan vatandaşlığı alan yapımcı Erbil 'Bill' Günaştı, ABD'nin önde gelen televizyon mülakatçı-larından iş ortağı Daphne Barak'la birlikte ünlü isimlerin konu edinildiği bel-gesellerle tanınıyor.

Kendisini 'mali açıdan Cumhuriyetçi' olarak tanımlayan Erbil, 'Bill' Günaş-tı'nın eğer seçilirse vergileri düşürmek, kent kütüphanesini haftanın 7 günü açık tutmak, özel bir hastane ve üniversite kurmak gibi vaatleri var. - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'de Belediye Başkan Adayı Türk Yapımcıya Hollywood'dan Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement