Çok İstedi, Peşini Bırakmadı! İnatçı Çocuk Oyuncak Makinesinde Mahsur Kaldı - Son Dakika
Dünya

Çok İstedi, Peşini Bırakmadı! İnatçı Çocuk Oyuncak Makinesinde Mahsur Kaldı

Çok İstedi, Peşini Bırakmadı! İnatçı Çocuk Oyuncak Makinesinde Mahsur Kaldı

ABD'de sevdiği oyuncağı almak isterken alışveriş merkezindeki oyuncak makinesi içinde mahsur kalan küçük çocuk itfaiyeciler tarafından kurtarıldı.

09.02.2018 09:48  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Florida eyaletine bağlı Titusville şehrinde ailesiyle yemek yemek için alışveriş merkezine giden Mason, oyuncak kapma makinesindeki bir oyuncağı gözüne kestirdi. Oyuncağı almak için şansını deneyen Mason, istediği oyuncağı kazanamayınca hediye verilen bölümünden makinenin içine girdi.

İÇİNİ AÇIP ÇOCUĞU ÇIKARDILAR

Yakınlardaki bir restoranda yemek yiyen itfaiye görevlisi, Mason'ın oyuncak makinesinden çıkamadığını fark etti. Çocuğun yardımına koşan itfaiyeci, oyuncak makinesini manivela yardımıyla açarak Mason'ı sıkıştığı yerden çıkardı.

OYUNCAK ÇOCUĞA HEDİYE EDİLDİ

Olayı Facebook sayfasından "Bir sonraki vardiyada nelerle karşılaşacağınızı bilemezsin" mesajıyla duyuran Titusville İftaiyesi, Mason'un başına gelenleri "beklenmeyen bir şey" olarak niteledi.

Mason'a kazanmak istediği oyuncak hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Çok İstedi, Peşini Bırakmadı! İnatçı Çocuk Oyuncak Makinesinde Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı
    11:18 Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı

    Suriye'de Esed rejiminin saldırıları sonucu 3 çocuğunu ve eşini kaybeden Nesrin Abdülkafi, ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğini anlattı. Abdülkafi, yaşadığı zorluklar nedeniyle çocukları için yardım istedi.


Advertisement