Yağmurdan Kaçan Yılanlar, Dev Kütüphaneyi İstila Etti - Son Dakika
Güncel

Yağmurdan Kaçan Yılanlar, Dev Kütüphaneyi İstila Etti

ABD'nin başkenti Washington'da yağmurdan kaçan yılanlar, Georgetown Kütüphanesi'ni kendilerine ev yaptı. Nereden geldiği belli olmayan yılanların paniğe yol açtığı kütüphane, karantinaya alındı.

08.08.2018 06:07  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin başkenti Washington'daki Georgetown Kütüphanesi'nde birçok yılanın ortaya çıkmasının ardından bina karantinaya alındı.

HER ŞEY TEK YILANLA BAŞLADI

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre olaylar, geçen cumartesi günü bir kütüphane çalışanının binanın alt katında bir yılan görmesiyle başladı. Görevli hayvanı yakalayarak kütüphaneden çıkardı ve ormana saldı ancak daha sonra diğer çalışanlar da içeride çok sayıda yılan gördüğü söyledi.

YILANLAR ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE KAYBOLDU

Nereden geldiği belli olmayan yılanların paniğe yol açtığı kütüphanede yönetim bir ilaçlama şirketi ile binanın yılanlardan temizlenmesi için anlaştı. İlaçlama şirketi binadan dışarıya çıkabilecek her tarafı kapatıp kütüphaneyi iki günlüğüne karantinaya aldı. Şirket görevlileri dün kütüphaneyi açtığında sadece bir yılanın ilaçlama sonucu öldüğünü tespit etti, diğerlerinin ise esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu belirtildi.

EV VE İŞ YERLERİNE AKIN EDİYORLAR

Kütüphane yetkilileri daha önce böyle bir olayla karşılaşmadıklarını aktardı. Yerel yetkililer ise son haftalarda günlerce süren yağmurlardan dolayı yılanların bölgedeki ev ve iş yerlerine girdiğini tahmin ediyor.

Yağmurdan Kaçan Yılanlar, Dev Kütüphaneyi İstila Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yağmurdan Kaçan Yılanlar, Dev Kütüphaneyi İstila Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement