ABD'de kadın polis dehşeti! Üstüne yürüyen falçatalı adama kurşun yağdırdı - Son Dakika
Dünya

ABD'de kadın polis dehşeti! Üstüne yürüyen falçatalı adama kurşun yağdırdı

ABD yine bir polis şiddeti olayıyla çalkalanıyor. Bu kez Los Angeles'ta gerçekleşen olayda, 23 yaşındaki kadın polis, elinde falçata ile kendisine doğru yürümekte olan ve "dur" ikazına uymayan adamı ateş ederek öldürdü.

19.07.2020 09:36  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 yaşındaki Los Angeles polis memuru, elinde falçata ile ona doğru yürüyen Daniel Hernandez'i öldürdüğü için, adamın 14 yaşındaki kızı tarafından dava edildi.

Los Angeles Polis Departmanı'nın "yıldız polislerinden" kabul edilen Toni McBride, vücut kamera görüntülerinin ortaya çıkmasından sorna mahkemeye verildi.

Los Angeles şehir merkezinde, Nisan ayında çekilen görüntülerde, 23 yaşındaki McBride'ın Daniel Hernandez'e "elindeki falçatayı" yere bırakmasını söylediği duyuluyor.

ABD'de kadın polis dehşeti! Üstüne yürüyen falçatalı adamı delik deşik etti

SİLAHINI 4 KEZ ATEŞLEDİ

Görüntülerde ayrıca McBride'ın silahını dört kez ateşlediği ve Daniel Hernandez'in yere düştüğü, polis memurunun elindeki falçatayı bırakmayan adama iki el daha ateş ettiği görülüyor.

Hernandez'in 14 yaşındaki kızı, McBride'ın 'pervasız şiddet ve cinayet eğilimi' olduğu ve haksız yere ateş ettiği gerekçesiyle Los Angeles Polis Departmanı'na dava açtı.

Hernandez ailesi, polisin güç kullanmasının, siyahi ve Latin halkının onlarca yıldır maruz kaldığı ve uğraştığı bir şey olduğunu söylüyor.

ABD'de kadın polis dehşeti! Üstüne yürüyen falçatalı adamı delik deşik etti

HERNANDEZ'İN AVUKATINDAN SERT ELEŞTİRİ

Hernandez ailesini temsil eden avukat Arnoldo Casillas, LA Times'a açıklama yaparak "Polis memurlarının silahşör gibi davranmasını gerçekten istiyor muyuz? Yoksa bizi korumalarını ve hizmet etmelerini mi istiyoruz?" ifadelerini kullandı.Polis kuvvetleri ise McBride'ın güç kullanımının haklı olduğunu savundu.

ABD\'de kadın polis dehşeti! Üstüne yürüyen falçatalı adama kurşun yağdırdı

Son Dakika Dünya ABD'de kadın polis dehşeti! Üstüne yürüyen falçatalı adama kurşun yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (70)

  • Türkbeyi: Amerika da suçlular genelde uyuşturucunun etkisinde olduğu için polis en doğrusunu yapıyor. Biz hep yapıcı davranmaya çalıştığımız için maalesef dün bir polisimiz şehit oldu. 13 0 Yanıtla
  • Maho: Bizim polisede kürekle saldıran hemen serbest. 13 0 Yanıtla
  • ALİ : Hunharcamı gereğini yapmış daha dün bir polis gereğini yapamadığı için şehit düştü 11 1 Yanıtla
  • Adalet Bakanlığı: Kız Diye Bu Yukardaki Rena Ve By Cml Helal Olsun diyor O Kişi Havaya Sıkıp Korkutabilirdi Veya Biraz Daha Bekliyebilirdi Kız Yalakaları 3 8 Yanıtla
  • Hayret: Amerikada polis, elinde saldırı aleti olan kişiyi öldürüyor. Türkiye de ise elinde silah olan polisi şehit ediyorlar. Bağcılar'da ki şehit kardesimize ve tüm şehitlerimize Allah rahmet, geride kalan ailelerine başsağlığı dileriz. 10 0 Yanıtla
  • Hehe: Başlığa bak kadın polis dehşeti bir polis olarak uyarıları yapmış ama doğru siz turkiyede alıştığınız için kadınların öldürülmesine kadın polisin ellerine sağlık 9 0 Yanıtla
  • Adalet Bakanlığı: Bir İnsan Öldürmek Bu Kadar mı Kolay 2 7 Yanıtla
  • Ahmet: Bıçaklanmasını mı bekleyecek iyi yapmış 8 0 Yanıtla
  • X: 4 kez ateş edince kurşunmu yağdırmış oluyo 6 2 Yanıtla
  • on numara: Tabi normal insanlar elinde falcata, sallama , bicak,silahla gezerler bizim ülkemizde olduğu gibi . . .polis gereğini yapmış. . Tebrikler. . . 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement