ABD'de kimyasal madde paniği: 3 ölü, 4 yaralı - Son Dakika
Dünya

ABD'de kimyasal madde paniği: 3 ölü, 4 yaralı

ABD'de bir etkinlikte dağıtıldığı iddia edilen turuncu kol bantlarını takan 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Polis, 7 kişinin de taktığı bilekliklerin aynı olduğunu ve katıldıkları bir etkinlikte kimyasal madde almış olabileceklerini açıkladı.

22.09.2019 17:30  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh kentindeki bir etkinlikte dağıtıldığı düşünülen turuncu bileklikleri takan 7 kişi, bilincini kaybetmiş şekilde bulundu. Hastaneye kaldırılan 7 kişiden 3'ü hayatını kaybetti.

DURUMLARI AĞIR

Pittsburgh polisi, aldığı ihbar üzerine Southside Works Şehir Apartmanları'na gitti ve bir kişiyi apartman girişinde, diğerini asansörde ve diğer 5 kişiyi de bir dairede bilinci kapalı olarak buldu. Bulunan 7 kişiden 3'ünün hayatını kaybettiği, 4'ünün ise hastaneye kaldırıldığı, ancak durumlarının ağır olduğu açıklandı.

ABD'de kimyasal madde paniği: 3 ölü, 4 yaralı

BİLEKLİKLER ARAŞTIRILIYOR

Polisten yapılan açıklamada, 7 kişinin de turuncu kol bandı taktığı ve yakın zamanda turuncu kol bandı dağıtılan etkinliklerin araştırıldığı belirtildi. Polisin, kişilerin bulunduğu dairede ve çevresinde yapılan incelemelerde, uyuşturucu madde izine rastlanmadığı, ancak gittikleri bir etkinlikte kimyasal madde almış olabilecekleri düşünülüyor.

Yapılan incelemeler sonucunda, şehirde dün gece yapılan 2 etkinlikte, ziyaretçilerin turuncu kol bandı taktığı tespit edildi. Polis, incelemelerini sürdürüyor.

ABD\'de kimyasal madde paniği: 3 ölü, 4 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD'de kimyasal madde paniği: 3 ölü, 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement