ABD polisi vahşette sınır tanımıyor! Trafik denetimden kaçan Arap asıllı gencin kafatasını ve leğen kemiğini kırdılar - Son Dakika
Güncel

ABD polisi vahşette sınır tanımıyor! Trafik denetimden kaçan Arap asıllı gencin kafatasını ve leğen kemiğini kırdılar

Amerika Birleşik Devletleri'nde trafik denetiminden kaçan Arap asıllı genç, kısa süre içerisinde polisler tarafından yakalandı. Ekipler tarafından araçtan indirilen gence ters kelepçe takıldı. Polislerin gence şiddet uyguladığı görülürken, hastaneye kaldırılan gencin, kafatası ve leğen kemiğinin kırıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

04.08.2022 10:09  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Illinois eyaletinde yer alan polisler trafik denetimi yapıyordu. Silahlı olduğu ve trafik denetimden kaçtığı belirtilen 17 yaşındaki Hadi Abuatelah isimli genci yere yatıran polisler acımadan defalarca yumrukladı.

ÇIĞLIKLARI DUYULDU

Polis tarafından yayınlanan görüntülerde, Abuatelah araçtan indirildikten sonra üst araması yapıldı. Ardından polisten koşarak kaçtığı ve kısa bir kovalamacanın ardından polisler tarafından yere yatırılarak yumruklandı.

GENÇ ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın üzerine hastaneye kaldırılan Abuatelah'ın burnunda, kafatasında ve leğen kemiğinde kırıklar olduğu tespit edildi.

"KOMUTLARI DİNLEMEYİ REDDETTİ"

Polisler tarafından yapılan yazılı açıklamada "Şüpheli sözlü komutları dinlemeyi reddetti, bu da iki memurla fiziksel bir çatışmaya neden oldu" denilerek, Abuatelah'ın üzerinden yarı otomatik tabanca çıktığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

ABD polisi vahşette sınır tanımıyor! Trafik denetimden kaçan Arap asıllı gencin kafatasını ve leğen kemiğini kırdılar

Son Dakika Güncel ABD polisi vahşette sınır tanımıyor! Trafik denetimden kaçan Arap asıllı gencin kafatasını ve leğen kemiğini kırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hasan Kilic: Ayni eyalette yaşıyorum polisler haklı buradaki arap gençleri çok şımarık bence iyi yapmışlar chicago polisini iyi bilirim hiç bir zaman ilk önce şiddet uygulamazlar ben illinois polisini seviyorum zor sartlarda görev yapiyorlar 2 0 Yanıtla

Advertisement