ABD'den korkutan koronavirüs uyarısı! - Son Dakika
Güncel

ABD'den korkutan koronavirüs uyarısı!

ABD\'den korkutan koronavirüs uyarısı!

Dünyanın birçok yerinde normalleşme süreci devam ederken ABD, koronavirüs konusunda önemli uyarılarda bulundu.

10.05.2022 16:27  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, hiç kuşkusuz hayatın birçok alanını olumsuz etkiledi. Bu süreçte alınan tedbirler ve yapılan yüksek yüzdeli aşılamalar, dünyanın birçok yerinde salgınları nispeten kontrol altına aldı. Ancak bu konuda ABD hükümetinden önemli bir uyarı geldi.

Apple Watch Series 8 ile yeni özellik: Koronavirüs alarmı yapacak!

Önümüzdeki kış büyük koronavirüs dalgası kapıda

Biden yönetiminden koronavirüs salgınına yönelik önemli uyarılar geldi. Beyaz Saray yaptığı açıklama ile hem kendi ülkesini hem de dünyayı uyardı. Yetkililer, eğer gerekli önlemler alınmazsa önümüzdeki sonbahar ve kışın büyük koronavirüs dalgasına sahne olacağını belirtti.

ABD'den korkutan koronavirüs uyarısı!

Beyaz Saray COVID-19 müdahale koordinatörü Ashish Jha, tüm dünyada koronavirüs etkilerinin gözle görülür bir şekilde azaldığını ancak bunun rehavete yol açmaması gerektiğini söyledi. Öyle ki yeni varyantların gelmesinin neredeyse kesin olduğunu da sözlerine ekledi. Jha, konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı.

Eldeki veriler ışığındaki tahminlere göre eğer bu şeyin önüne geçemezsek, çok fazla zayıflayan bağışıklığımız olacak. Bu virüs gelişmeye devam edecek ve oldukça büyük bir enfeksiyon dalgası, hastaneye yatışlar görebiliriz.

ABD'den korkutan koronavirüs uyarısı!

Öte yandan Ashish Jha, dünya üzerindeki mevcut aşıların koronavirüs varyantları üzerinde hala etkili olduğuna vurgu yaptı. Ek olarak aşılanma oranı yüksek bölgelerde ölümcül vakaların ve hastaneye yatış oranlarının oldukça düşük olduğunu belirtti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından veya SDN Forum'dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Güncel ABD'den korkutan koronavirüs uyarısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement