ABD Dışişleri Bakanı Kerry Etiyopya'da - Son Dakika
Güncel

ABD Dışişleri Bakanı Kerry Etiyopya'da

Kerry, Afrika Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Mwencha ile bir araya geldi.

01.05.2014 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı John Kerry, Afrika Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Erastus Mwencha ile görüştü.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da bulunan Kerry, Afrika Birliği Genel Merkezi'nde Mwencha ile bir araya geldi. İkili, Afrika'da yaşanan çatışmalar ve bölgedeki son gelişmeleri ele aldı.

ABD-Afrika Birliği ilişkilerinde gelişme yaşandığını belirten Kerry, bölgedeki sorunların çözümü için sarfettiği çabadan ötürü Afrika Birliği'ne teşekkür etti.

Kerry ayrıca ülkesinin, Afrika Birliği'nin bölgenin tamamında demokratik dönüşümün sağlanması için izlediği politikaya destek verdiğini ifade etti. - Addis Ababa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Dışişleri Bakanı Kerry Etiyopya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement