ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Milley, Gürcistan'da - Son Dakika
Güncel

ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Milley, Gürcistan'da

- ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Milley, Gürcistan'daTİFLİS - ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Mark Milley Gürcistan'a iki günlük resmi ziyaret gerçekleştirdi.

16.08.2017 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Milley, Gürcistan'da

TİFLİS - ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Mark Milley Gürcistan'a iki günlük resmi ziyaret gerçekleştirdi.

ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Mark Milley'i Tiflis Havalalanı'nda Gürcistan Savunma Bakan Yardımcısı Lela Chikovani ve Xoxenfels'deki Amerikan askeri üssü Başkanı Antonio Agusto karşıladı. Tiflis yakınlarındaki Vaziari askeri alanında NATO'nun "Noble Partner 2017" tatbikatını ve çok uluslu askeri eğitimlerini ziyaret etti. Miley, Gürcistan Savunma Bakanı Leyan İzoriya, Silahlı Kuvvetler Genelkkurmay Başkanı Vladimir Chachibay ve askeri yetkililer ile görüşecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Milley, Gürcistan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Kayseri'de yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada, 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı
    22:48 Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı

    Elazığ'da bazı öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak devam eden soruşturma sürecinde bir öğrenci daha şikayette bulundu ve müdür tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen müdür, 9 öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldüğü gerekçesiyle tutuklandı.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement