ABD'li Diplomatlar Orta Oyununda Rol Aldı - Son Dakika
Güncel

ABD'li Diplomatlar Orta Oyununda Rol Aldı

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Gordon, Ankara Büyükelçisi Ricciardone ve İstanbul Başkonsolosu Frederic Kilner,Üsküdar Belediyesi'nce düzenlenen Karagöz-Hacivat oyununda rol aldı.

01.08.2012 12:03  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Philip Gordon, Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner, Üsküdar Belediyesi'nce düzenlenen organizasyonda Karagöz-Hacivat oyununda rol aldı. Amerikalı diplomatların Hacivat karagöz kıyafetleriyle sahneye çıkması, renkli görüntüler oluşturdu.

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Philip Gordon, Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner, geçtiğimiz gün Üsküdar Belediyesi'nin Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlediği Fasl-ı Ramazan etkinliklerine katıldı. ABD'li diplomatlar, iftar sonrası Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın Karagöz- Hacivat oyununda yer alması teklifini geri çevirmedi. Sahneye çıkan Philip Gordon ve ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone fes ve yelek giyerken, İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner, Hacivat oldu. ABD'li diplomatların sempatik tavırları, gösteriyi izleyen vatandaşların da beğenisini kazandı.

Türkçe konuşan Ricciardone, "Ramazanın İslam dininde önemli bir yeri var. 11 ayın sultanı Ramazan cömertlik, kardeşlik ve hayırseverlik gibi evrensel değerlerin yaşandığı güzel bir ay" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD'li Diplomatlar Orta Oyununda Rol Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement