ABD'li oyuncu Patricia Arquette, İran'ı bombalamakla tehdit eden Trump'ı eleştirdi - Son Dakika
Dünya

ABD'li oyuncu Patricia Arquette, İran'ı bombalamakla tehdit eden Trump'ı eleştirdi

En İyi Yardımcı Oyuncu kategorisinde Altın Küre Ödülü'nü kazanan ABD'li oyuncu Patricia Arquette, Twitter hesabından İran'ı bombalamakla tehdit eden Trump'ı sert bir dille eleştirerek, "2020 seçimlerinde Trump'a oy verirken çocuklarınızı düşünün" dedi.

06.01.2020 20:03  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesi sonrası bölgede yükselen tansiyon, Altın Küre Ödülleri'ne de sıçradı. Ödül alan oyuncuların gündeminde ABD Başkanı Donald Trump'ın dış politikası vardı.

Birçok ünlü isim, İranlı komutan Kasım Süleymani'nin ABD tarafından vurularak öldürülmesinin ardından iki ülke arasında derinleşen krize değinirken En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Altın Küre kazanan Patricia Arquette, konuya dair sert açıklamalarda bulundu.

"ALTIN KÜRE'Yİ DEĞİL, SAVAŞIN EŞİĞİNDE OLAN ABD'Yİ HATIRLAYACAĞIZ"

Ödülünü almak üzere sahneye çıkan Arquette, 2020'de ikinci kez ABD başkanlığı için yarışacak olan Trump'ı şu sözlerle eleştirdi:

"5 Ocak 2020 tarihine dönüp baktığımızda tarih kitaplarında kimse Altın Küre'yi hatırlamayacak, savaşın eşiğinde olan ABD'yi hatırlayacak. 52 bomba tehdidi savuran bir tweet atan bir başkanı hatırlayacağız. Genç insanların hayatını riske atmalarından bahsedeceğiz. İnsanların, çocukların tepesine bombalar yağıp yağmayacağından endişe etmesinden bahsedeceğiz. En büyük ricam şu: 2020'de oy verirken lütfen çocuklarımızın ve çocuklarımızın çocuklarının geleceği için daha iyi bir adım atalım. "

ABD\'li oyuncu Patricia Arquette, İran\'ı bombalamakla tehdit eden Trump\'ı eleştirdi

Son Dakika Dünya ABD'li oyuncu Patricia Arquette, İran'ı bombalamakla tehdit eden Trump'ı eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayıp Ayıp ...: Helal olsun kadına bizim cakma müslümanlarsa nerdeyse lokum gönderecekler trumpa... 5 0 Yanıtla

Advertisement