ABD'nin Suriye Rejimine Karşı Gösterdiği Doğru Bir Tavırdır" - Son Dakika
Güncel

ABD'nin Suriye Rejimine Karşı Gösterdiği Doğru Bir Tavırdır"

ABD\'nin Suriye Rejimine Karşı Gösterdiği Doğru Bir Tavırdır"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ABD'nin Suriye operasyonu konusunda "ABD'nin Suriye rejimine karşı gösterdiği doğru bir tavırdır.

07.04.2017 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ABD'nin Suriye operasyonu konusunda "ABD'nin Suriye rejimine karşı gösterdiği doğru bir tavırdır. Bunun artarak devam etmesi gerekiyor" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'un Hınıs ilçesini ziyaret etti. Devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Bakan Akdağ, ABD'nin Suriye operasyonunun doğru bir hareket olduğunu söyledi. Bakan Akdağ, "Böyle bir günde İdlib faciasını yaşamış olmak bizi derinden sarsmıştır. Onların tekrar etmemesi için Birleşmiş Milletler ve dünyanın güçlü ülkelerinin inisiyatif almalıdır. ABD'nin Suriye rejimine karşı gösterdiği doğru bir tavırdır. Bunun artarak devam etmesi gerekiyor. Sadece ABD'nin değil bütün dünyanın buna ciddi bir tavır göstermesi gerekiyor. Dünya Sağlık Gününde sağlığı konuşuyoruz ama bebekler, hamileler, yaşlılar, insanlar 2017 yılında çağ dışında bir vahşete maruz kalıyorlar buna müsaade etmemeliyiz" ifadelerini kaydetti.

DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ'NÜ DE KUTLADI

Dünya Sağlık Günü'nü de kutlayan Bakan Akdağ, "Bizler sağlık ailesi olarak insanımızın sağlıklı bir hayat sürmesi için, hastalandığında şifaya kavuşması için vesile olmaya çalışıyoruz. Dünya Sağlık Gününde hepimizin şunu bilmesi gerekiyor; kişi kendi sağlığını kendisi korumadıkça, başkalarının bir sağlık sistemini bakanların, doktorların koruması mümkün değil. Dolayısıyla biz kendimiz sağlıklı yaşamaya gayret edeceğiz, sigara içmeyeceğiz mümkün olduğunca doğru beslenip şişmanlamayacağız. Bunları yaparsak sağlıklı yaşarız. Bir de bunların yanında el temizliği ve dişleri fırçalama alışkanlığı edinirsek büyük ölçüde sağlığımızı korumuş oluruz. Biz Sağlık Bakanlığı olarak, sağlıkta dönüşümün ikinci döneminde bu sağlıklı yaşam konusunu çok önemsiyoruz. Yeni bir program hazırlıyoruz; öyle zannediyorum ki bir ay içerisinde bu programı açıklayacağız. Sağlıkta dönüşümün ikinci programında sağlıklı bir Türkiye için el ele vereceğiz. Dünya Sağlık Gününde bütün vatandaşlarımıza ve büyün insanlarımıza sağlık ve afiyet diliyorum" şeklinde konuştu.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD'nin Suriye Rejimine Karşı Gösterdiği Doğru Bir Tavırdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement