ABD ve İngiltere'yi Korkunç Palyaçolar Sardı - Son Dakika
Dünya

ABD ve İngiltere'yi Korkunç Palyaçolar Sardı

ABD ve İngiltere\'yi Korkunç Palyaçolar Sardı

ABD ve İngiltere'de palyaço kıyafeti giyinip, beklenmedik yerlerde çıkan ve toplumda panik ve korkuya yol açan şahıslarla ilgili polise ihbar yağıyor.

11.10.2016 19:48  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palyaço kostümü giyip ürkütücü yüz makyajı yaparak beklenmedik yerlerden çıkıyor ve insanları korkutuyorlar. ABD ve İngiltere'de polise "korkunç palyaço" ihbarları yağıyor. Polis, sosyal medyadan yayılan bu yeni "akım"a katılanları ceza alabilecekleri konusunda uyarıyor. Palyaço kılığına girerek insanları korkutma olayları ilk olarak ABD'de başladı.

SOSYAL MEDYADA YAYILIYOR

İlk başta Stephen King'in 'It (O)' romanının 2017'de vizyona girmesi beklenen yeni sinema uyarlamasının gizli bir reklamı olduğunu düşünenler olmuştu. Ama akım, bir gizli reklamın olabileceğinden daha hızlı ve daha geniş bir alana yayıldı. Sosyal medyada geceleri yol kenarlarında ya da ormanlık alanlarda aniden beliren palyaço görüntüleri yayılıyor.

OKULLARA ÖĞRENCİ "KAÇIRMA TEHDİDİ" GÖNDERDİ

Bazılarının elinde sopa gibi "silahlar" taşıdığı, soygun ya da başka suçlara karışan palyaçolar olduğu belirtiliyor. Hatta ABD'de işi daha da ileriye götüren "korkunç palyaçolar" bazı okullara sosyal medyadan üzerinden "öğrencileri kaçırma" tehdidi gönderdi. Kanada, Fransa ve Avustralya'da da polise benzer şikâyetler geldi.

CADILAR BAYRAMINA YAKIN GÜNLERDE OLUYOR

Yeni korkutma akımına profesyonel palyaçolar tepkili. Dünya Palyaçolar Birliği üyesi Palyaço Andy, bu olayların palyaçoların imajını ve sektörü kötü etkilediğini, bu tarz olayların özellikle ABD'de 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı'na yakın günlerde arttığını belirtti.


Son Dakika Dünya ABD ve İngiltere'yi Korkunç Palyaçolar Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement