Abdullah Avcı'dan flaş Quaresma kararı! Serdar Adalı engel oldu - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı'dan flaş Quaresma kararı! Serdar Adalı engel oldu

Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı, siyah beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Quaresma'nın takımdan gönderilebileceğini iletti. Bunu Fikret Orman ve Serdal Adalı'ya söyleyen tecrübeli antrenörü Serdal Adalı veto etti.

03.06.2019 12:41  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Abdullah Avcı, takımla sözleşmesi biten; Tolga Zengin, Gökhan Töre, Adriano, Shinji Kagawa ve Mustafa Pektemek'le yola devam etmeme kararı almıştı. Deneyimli çalıştırıcı, ek olarak pas oyununa uygun bulmadığı Ricardo Quaresma'nın da gönderilebileceğini iletmişti.

Abdullah Avcı'dan flaş Quaresma kararı! <a class='keyword-sd' href='/serdar-adali/' title='Serdar Adalı'>Serdar Adalı</a> engel oldu

SERDAL ADALI VETO ETTİ

Bu görüşünü Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Serdal Adalı'yla önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptıkları 3'lü zirvede anlatan Avcı'ya, Adalı'dan olumsuz yanıt geldiği öğrenildi. Tecrübeli yöneticinin, kulüple 1 yıllık daha kontratı bulunan Q7'nin sözleşmesi bitene kadar takımda tutulması yönünde görüş bildildiği belirtildi.

Bu gelişmenin ardından tecrübeli hocanın, Ricardo Quaresma'yla yeni sezon hazırlıkları öncesinde bir görüşme yapıp kararını ona göre vermeyi planladığı konuşuluyor.

QUARESMA KARİYERİNİ BEŞİKTAŞ'TA BİTİRMEK İSTİYOR

Ricardo Quaresma, geleceğiyle ilgili olarak geçtiğimiz gün Azerbaycan'daki bir etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. Portekizli futbolcu, "Beşiktaş ile bir sözleşmem var ve kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Yıldız ismin takımdan gönderilmesi halinde ülkesi Portekiz'e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Abdullah Avcı\'dan flaş Quaresma kararı! Serdar Adalı engel oldu

Son Dakika Spor Abdullah Avcı'dan flaş Quaresma kararı! Serdar Adalı engel oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ufuk : Al sana boş teknikdirektör heykeli dikilecek adamı gönderin diyor bize bu sene gene hüsran belli oldu 9 0 Yanıtla
  • gs li: gonderin biz aliriz :) 0 0 Yanıtla
  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

  • YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı
    14:29 YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvurular başladı. Programlar kapsamında yurt dışında yaşayan Türk gençleri için gençlik kampları ve kültür gezileri düzenlenecek. Başvurular 30 Nisan tarihine kadar yapılabilecek.

  • Türkiye ve Azerbaycan Masa Tenisi Milli Takımları Ankara'da ortak kampa girdi
    14:23 Türkiye ve Azerbaycan Masa Tenisi Milli Takımları Ankara'da ortak kampa girdi

    Türkiye ve Azerbaycan'ın 19 ve 15 yaş altı masa tenisi milli takımları, Ankara'da ortak kampa girdi. Eryaman Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen kampta, Türkiye'den 6'sı kadın, 6'sı erkek 12 sporcu ve Azerbaycan'dan ise 7'si kadın 12 sporcu yer alıyor. Kampta sporcuları müsabakalara hazırlamaya yönelik bir antrenman programı uygulanıyor. Azerbaycan Masa Tenisi Milli Takımları Başantrenörü Farhad Ismayilov, Türkiye'de olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Türkiye Milli Takımı'nı Bakü'ye beklediklerini ifade etti.

  • Trendyol 1. Lig'de 28. hafta hakemleri açıklandı
    14:01 Trendyol 1. Lig'de 28. hafta hakemleri açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig'in 28. hafta maçlarında görev alacak hakemleri duyurdu. Açıklamaya göre, maçlarda görev alacak hakemler şunlar: Mustafa Kürşad Filiz, Mehmet Ali Özer, Yasin Kol, Ömer Faruk Gültekin, Fatih Tokail, Ömer Tolga Güldibi, Sarper Barış Saka, Furkan Aksuoğlu ve Oğuzhan Uğurlu.

  • Erzurum'da Avrupa şampiyonu olan Furkan Akgün, Dünya Kupası'nda altın madalya hedefliyor
    13:51 Erzurum'da Avrupa şampiyonu olan Furkan Akgün, Dünya Kupası'nda altın madalya hedefliyor

    Erzurum'da başladığı kick boksta Avrupa şampiyonu olan Furkan Akgün, bu yıl katılacağı Dünya Kupası'nda altın madalya kazanmayı hedefliyor. Milli takıma seçilen Akgün, geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nda birinci, Dünya Kupası'nda ise üçüncü olmuştu. Spor sayesinde kötü çevreden uzak durduğunu belirten Akgün, büyük hedeflerinin olduğunu ve hocalarının başarılarına örnek olarak dünya ve Avrupa şampiyonlukları yaşamak istediğini söyledi.

  • Trendyol Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
    13:47 Trendyol Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belirlendi. Maçların hakemleri şu şekildedir: İstanbulspor-Çaykur Rizespor: Alper Akarsu, Galatasaray-Atakaş Hatayspor: Ali Şansalan, Gaziantep FK-Corendon Alanyaspor: Ümit Öztürk, Bitexen Antalyaspor-MKE Ankaragücü: Çağdaş Altay, EMS Yapı Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük: Turgut Doman, TÜMOSAN Konyaspor-Trabzonspor: Atilla Karaoğlan, Mondihome Kayserispor-Kasımpaşa: Ömer Faruk Turtay, Fenerbahçe-Yukatel Adana Demirspor: Arda Kardeşler, Yılport Samsunspor-Siltaş Yapı Pendikspor: Bahattin Şimşek, RAMS Başakşehir-Beşiktaş: Zorbay Küçük.

  • 31. hafta hakemleri açıklandı! Halil Umut Meler'e görev yok
    13:37 31. hafta hakemleri açıklandı! Halil Umut Meler'e görev yok

    Merkez Hakem Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e 31. haftada görev vermedi. İşte 31. haftanın hakemleri: Alper Akarsu, Ali Şansalan, Ümit Öztürk, Çağdaş Altay, Turgut Doman, Attila Karaoğlan, Ömer Faruk Turtay, Arda Kardeşler, Bahattin Şimşek, Zorbay Küçük.

  • Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi
    13:27 Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesinde düzenlenen bisiklet yarışına 150'den fazla sporcu katıldı. Yarışta dereceye giren öğrenciler Türkiye'de düzenlenecek okul yarışlarına katılma hakkı kazandı.

  • Vanlı dağcılar 2 bin 781 rakımlı dağa tırmandı
    13:25 Vanlı dağcılar 2 bin 781 rakımlı dağa tırmandı

    Rota Doğa Sporları Kulübü üyesi bir grup dağcı, Gevaş ilçe sınırında yer alan 2 bin 781 rakımlı Tazarine Dağı'na keşif tırmanışı yaptı. Van Gölü Havzası'nı tanıtmak ve doğa bilinci kazandırmak üzere etkinlikler düzenleyen Rota Doğa Sporları Kulübü, her hafta farklı bir noktada etkinlik düzenliyor. Zorlu kış şartlarına rağmen yeni zirve keşiflerine devam eden dağcılar, 2 bin 781 rakımlı Tazarine Dağı'na tırmandı.

  • Corendon Alanyasporlu Futbolcular Lise Öğrencileriyle Buluştu
    13:22 Corendon Alanyasporlu Futbolcular Lise Öğrencileriyle Buluştu

    Corendon Alanyasporlu futbolcular Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima, Alanyasporum Okulumda projesi kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi. Kariyer günü etkinliğinde imza dağıtan futbolcular, coşkuyla karşılandı. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, centilmen taraftar olmayı öğretmeyi hedeflediklerini belirtti. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise taraftarların tribünde takımı desteklemesinin önemini vurguladı.


Advertisement