Abdullah Avcı, Eski Takımına Acımıyor - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı, Eski Takımına Acımıyor

Abdullah Avcı, Eski Takımına Acımıyor

FutbolArena Detay - Teknik Direktörlük kariyerine 2000'li yılların başında İstanbulspor'da Ziya Doğan'ın yardımcısı olarak başlayan Abdullah Avcı, 2004 yılında Galatasaray PAF takımının başına geçmiş ve burada Arda Turan, Aydın Yılmaz, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mülayim Erdem, Mehmet...

05.02.2017 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FutbolArena Detay - Teknik Direktörlük kariyerine 2000'li yılların başında İstanbulspor'da Ziya Doğan'ın yardımcısı olarak başlayan Abdullah Avcı, 2004 yılında Galatasaray PAF takımının başına geçmiş ve burada Arda Turan, Aydın Yılmaz, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mülayim Erdem, Mehmet Güven, Cafercan Aksu gibi isimleri yetiştirmişti.

Sonrasında Türkiye U-17 takımının başına geçen Avcı, 2005'te düzenlenen FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda dördüncü oldu.

2006'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başına geçen Avcı, bir dönem Milli Takımı çalıştırsa da sonrasında yeniden Medipol Başakşehir'e döndü ve yine takımını üst sıralara taşıdı.

ABDULLAH AVCI GALATASARAY'A ACIMIYOR

2004'te Galatasaray altyapısını çalıştıran Abdullah Avcı, son dönede Galatasaray'a karşı oldukça etkili maçlar çıkarıyor.

Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir'in başında Galatasaray'a karşı çıktığı son 8 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Bu maçların 5'ini kazanırken ikisinde de berabere kaldı.

Abdullah Avcı Galatasaray'a en son Hamza Hamzaoğlu döneminde kendi sahasında 2-0 kaybetmişti.

Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Abdullah Avcı, Eski Takımına Acımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement