Abdullah Çatlı Mezarı Başında Dualarla Anıldı - Son Dakika
Güncel

Abdullah Çatlı Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Abdullah Çatlı Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 03 Kasım 1996 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı için 19. ölüm yıldönümünde memleketi Nevşehir'de mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunarak ve dualarla anıldı.

08.11.2015 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 03 Kasım 1996 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı için 19. ölüm yıldönümünde memleketi Nevşehir'de mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunarak ve dualarla anıldı. Anma programı kapsamında ilk olarak Nevşehir merkez Kurşunlu Camisinde Mevlid-i Şerif okunurken daha sonra Çatlı'nın Kaldırım Mezarlığında bulunan kabri başında program devam etti. Programa, annesi Remziye Çatlı, eşi Meral Çatlı ve kızları Gökçen ile Selcen, Haluk Kırcı, aile yakınları ve sevenleri katıldı. Mezarı üstüne 'Abdullah Çatlı'yı temiz Anadolu çocuğu olarak tanıdık, Umutmayacağızö yazılı posteri asıldı.

Burada üzeri Türk Bayrağı ile örtülü Çatlı'nın kabri başında Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi. Dua sırasında Hafız Kemikkıran, Abdullah Çatlı için ? sevgili, yiğitler yiğidi, kahraman evladımız, Nevşehir'in yetiştirdiği güzide insanlardan Abdullah Çatlı' ifadelerini kullandı.

Duanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Abdullah Çatlı'nın yakın arkadaşlarından Haluk Kırcı 'Abdullah Kırcı'nın hayatını kaybetmesinden dolayı üzgünüm. Türkiye büyük bir değerini kaybetmiştir. O değerin acısı her geçen gün yüreğimizde artarak duyuyoruz. Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. O'nu unutmayacağız, unutturmayacağızö dedi.

Son zamanlarda güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonları basından takip ettiğini ifade eden Kırcı ? Allah, yiğitlerimize yardım etsin, korusun. Bu memleket hiçbir zaman bölünmeyecek. Türk milliyetçileri olduğu sürece vatan birlik ve beraberliğini devam ettirecektir. Hainlerin sonu Dağlarındaki son operasyonlarla birlikte yurdumuzun her karış toprağı yiğitlerimiz tarafından karış karış taranıyor. Çok başarılı operasyonlar yapılıyor, hepsine başarılar diliyorum. Hepsini Türk Milleti olarak yürekten desteklediğimizi belirtmek istiyorumö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Çatlı Mezarı Başında Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cCc ALP_ER cCc : MEKAN CENNET RUHUN ŞAD OLSUN REİSSSS.. 0 0 Yanıtla

Advertisement