Abdullah Gül'den Şehit Düşen Korumasıyla İlgili İlk Yorum - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül'den Şehit Düşen Korumasıyla İlgili İlk Yorum

Abdullah Gül\'den Şehit Düşen Korumasıyla İlgili İlk Yorum

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Iğdır'da şehit olan yakın koruması Fehmi Şahin için sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı.

08.09.2015 14:29  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresi boyunca yakın koruma ekibinde yer alan Fehmi Şahin Iğdır'daki hain saldırıda şehit oldu. Şahin geçtiğimiz yıl Gül'ün görevini devretmesinin ardından şark hizmetini yerine getirmek için Iğdır'a gitmişti. Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan Şahin çevresinde sevilen ve sayılan bir polisti.

12 YAŞINDA BİR OĞLU VAR

Dışişleri Bakanlığı döneminden beri Abdullah Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan Şahin daha önce de Kemal Derviş ve Bülent Ecevit'in koruma ekibinde görev yapmıştı. Önceki görevlerinden dolayı yerine getiremediği zorunlu şark hizmeti için geçtiğimiz yıl Iğdır'a giden Şahin'in 12 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.

GÜL'DEN İLK YORUM

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dağlıca'da 16 askerin, Iğdır'da da 14 polisin şehit edilmesinin ardından attığı tweet mesajında ''Her gün yeni bir acıyla yüreğimiz yanıyor.'' diye yazdı. Iğdır'da şehit olan polislerden biri de Gül'ün koruma ekibindeydi.

Terör saldırılarına Twitter'da tepki gösteren Gül, şunları yazdı:

''Her gün yeni bir acıyla yüreğimiz yanıyor. Bugün de Iğdır'daki hain terör saldırısında şehit düşen polislerimiz içimizi dağladı. Şehit düşen evlatlarımızdan Fehmi Şahin uzun yıllar, koruma ekibimde çok yakınımda çalıştı. Fehmi'yi ve silah arkadaşlarını teröre kurban vermiş olmamızdan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyim. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.''

İşte Abdullah Gül'ün o tweet'leri:


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül'den Şehit Düşen Korumasıyla İlgili İlk Yorum - Son Dakika


Advertisement